Digitalisering

Laptop kopen school

De juiste laptop kopen voor school is belangrijk. Wij weten als geen ander dat een goede laptop essentieel is voor op school. Het onderwijs wordt steeds verder gedigitaliseerd, wat een laptop inmiddels bijna onmisbaar maakt. Maar welke laptop moet je als onderwijsinstelling kiezen om aan jouw studenten aan te bieden? En waar moet je op letten? Wat de beste optie voor jouw school is, hangt af van hoe en waarvoor scholieren de laptop zullen gaan gebruiken. Daarom laten we je graag kennismaken met ons aanbod en voorzien we je van alle informatie die je nodig hebt wanneer je de keuze maakt: laptop kopen school!

Laptop kopen voor school
De diverse opties

Beste laptop kopen school

In het onderwijs worden steeds vaker mobiele devices ingezet. Kinderen leren op een steeds jongere leeftijd om te gaan met deze devices. Middelbare scholieren zijn tegenwoordig al zeer goed digitaal onderlegd. Vanwege de digitalisering worden laptops de vervangers van de boeken en schriften. Het voordeel hierbij is dat alles overzichtelijk en bij elkaar op één device staat. Binnen de kortste keren kunnen scholieren zien hoe laat zij aanwezig moeten zijn en in welk lokaal de desbetreffende les plaatsvindt. Wat betreft het kopen van de beste laptop voor school zijn er talloze mogelijkheden. Smart2Scool helpt graag bij de digitalisering en biedt ter ondersteuning voor het onder andere het voorgezet onderwijs en HBO/universitair onderwijs verschillende devices aan.

Resultaat laptop kopen school
Macbook, Chromebook of Windows-laptop?

Laptops vergelijken

Wil je een laptop kopen school? We kijken daarbij naar een aantal zaken om het beste device voor jouw onderwijsinstelling te selecteren. De meeste focus leggen we op de zuinigheid van de laptop. Met een Macbook of andere zuinige laptop kunnen scholieren de hele dag werken, behalve als ze zware taken als foto- en videobewerking uitvoeren of de hele dag gaan gamen. Dan is het goed om een lader bij de hand te hebben. Door deze krachtige hardware zijn de Macbooks en Windows-laptops minder zuinig. Als je op zoek bent naar een zuinige laptop, kies dan voor een Chromebook.

Opties laptop kopen school
Wij leveren een bijdrage

Maak kennis met ons

Smart2Scool is graag jouw betrouwbare partner die een bijdrage levert aan de digitalisering van het onderwijs. Heb je nog vragen over wat de beste optie is wanneer je een laptop wilt kopen voor school? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen je graag bij het beantwoorden van al je vragen en bij de digitalisering van jouw onderwijs! Wil je meer informatie over andere devices? Ook dan kun je bij Smart2Scool terecht. Onze medewerkers staan je graag te woord.

Laptop kopen voor school?

Vraag vrijblijvend een brochure aan

    * verplichte velden