Altijd alles digitaal bij de hand

Chromebook voor school

Is jouw onderwijsinstelling op zoek naar een Chromebook voor school? Dan ben je bij Smart2Scool aan het juiste adres. Wij zorgen niet alleen voor de juiste Chromebooks voor jouw studenten, wij kunnen er ook nog eens voor zorgen dat deze Chromebook voor school verzekerd is. Met een Chromebook van Smart2Scool hebben studenten altijd beschikking over hun aantekeningen, digitale lesmateriaal en andere ondersteunende programma’s voor hun lessen en colleges. Alles wat zij nodig hebben voor de lessen wordt opgeslagen in de Cloud, zodat de gegevens nooit verloren zullen gaan. Vraag meer informatie aan over een Chromebook voor school of bestel ‘m direct, zodat jouw scholieren hun colleges en lessen perfect kunt documenteren en bijhouden.

Chromebook voor school ]
Multifunctioneel in gebruik

Voordelen Chromebook voor school

Een Chromebook voor school brengt vele voordelen met zich mee. Wij hebben een aantal voordelen voor jouw onderwijsinstelling op een rijtje gezet.

Alles online

Wanneer studenten gebruik maken van een Chromebook voor school, slaan ze alles op in de Cloud. Dit betekent dat zij altijd en overal toegang hebben tot lesmateriaal, aantekeningen en online resources. Met een Chromebook voor school hebben studenten dus altijd toegang tot hun schoolwerk.

Een scherm met vele mogelijkheden

Steeds meer Chromebooks hebben een touchscreen. Dit maakt het gebruiksgemak van een Chromebook voor school steeds beter. Bovendien kunnen schermen van een Chromebook naar achteren geklapt worden. Door deze mogelijkheden krijgt een Chromebook de functionaliteiten van een tablet. Dit maakt Chromebooks multifunctioneel.

Dekkingsperiode van 48 maanden

Chromebook voor school verzekeren

Bij Smart2Scool kunnen onderwijsinstellingen niet alleen een Chromebook voor school bestellen, wij kunnen ook de verzekering en schadeafhandeling regelen.

Afschrijving

Op een Chromebook wordt in de eerste 2 jaar niets afgeschreven. In het derde jaar is de afschrijving 20% en in het vierde jaar 30% van de nieuwprijs.

Eigen risico

Het eigen risico van een Chromebook voor school bedraagt €75,-. De afhandeling hiervan bij schade wordt direct via iDeal in rekening gebracht.

Vergoeding

Wanneer een Chromebook voor school vergoed moet worden, ontvangt de scholier een gelijkwaardig model als het verzekerde object.

Bestel direct Chromebook voor school

Contact Smart2Scool

Wil jouw onderwijsinstelling een Chromebook voor school bestellen of heb je meer informatie nodig over ons aanbod? Ben je benieuwd naar de mogelijkheden bij Smart2Scool of wil je meer weten over onze andere devices? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of vul onderstaand aanvraagformulier in. Wij ondersteunen jou graag in de digitalisering binnen het onderwijs.

Chromebook voor school voorbeeld

Meer informatie over Chromebooks voor school?

Vrijblijvend brochure aanvragen

    * verplichte velden

    Willem Schuil

    Willem Schuil

    Heeft u vragen of persoonlijk advies nodig?

    telefoon06 53327004 mailwillem.p.schuil@smart2scool.nl