Altijd alles digitaal bij de hand

Chromebook voor school

Ben jij op zoek naar een Chromebook voor school? Dan ben je bij Smart2Scool aan het juiste adres. Wij zorgen niet alleen voor jouw Chromebook, wij kunnen er ook nog eens voor zorgen, dat jouw Chromebook voor school verzekerd is. Met jouw nieuwe Chromebook van Smart2Scool heb je altijd de beschikking over aantekeningen, digitaal lesmateriaal en andere ondersteunende programma’s voor jouw lessen en colleges. Alles wat jij nodig hebt voor de lessen wordt opgeslagen in de cloud, zodat de gegevens nooit verloren zullen gaan. Vraag meer informatie aan over jouw Chromebook voor school of bestel ‘m direct, zodat jij colleges en lessen perfect kunt documenteren en bijhouden.

Chromebook voor school ]
Multifunctioneel in gebruik

Voordelen van jouw Chromebook voor school

Een Chromebook voor school brengt vele voordelen met zich mee. Wij hebben een aantal voordelen voor jou op een rijtje gezet.

Alles online

Wanneer je gebruik maakt van een Chromebook voor school sla je alles op in de cloud. Dit betekent, dat jij altijd en overal toegang hebt tot lesmateriaal, aantekeningen e.d. Of je nou thuis op de vaste PC werkt of jouw Chromebook voor school gebruikt, je hebt altijd toegang tot jouw schoolwerk.

Een scherm met vele mogelijkheden

Steeds meer Chromebooks hebben een touchscreen Dit maakt het gebruiksgemak van een Chromebook voor school steeds beter. Bovendien kunnen schermen van een Chromebook naar achteren geklapt worden. Door deze mogelijkheden krijgt uw Chromebook de functionaliteiten van een tablet. Dit maakt jouw Chromebook multifunctioneel.

Dekkingsperiode van 48 maanden

Jouw Chromebook voor school verzekeren

Bij Smart2Scool kun je niet alleen jouw Chromebook voor school bestellen, wij kunnen daarnaast ook de verzekering en schadeafhandeling regelen.

Afschrijving

Op jouw Chromebook wordt in de eerste 2 jaar niets afgeschreven. In het derde jaar is de afschrijving 20% en in het vierde jaar 30% van de nieuwprijs.

Eigen risico

Het eigen risico van jouw Chromebook voor school bedraagt €75,-. De afhandeling hiervan bij schade wordt direct via iDeal in rekening gebracht.

Vergoeding

Wanneer jouw Chromebook voor school vergoed moet worden, ontvang je een gelijkwaardig model als het verzekerde object.

Bestel direct jouw Chromebook voor school

Contact Smart2Scool

Wil jij een Chromebook voor school bestellen of heb je meer informatie nodig over ons aanbod? Ben je benieuwd naar de mogelijkheden bij Smart2Scool of wil je meer weten over onze andere devices? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of vul onderstaand aanvraagformulier in. Wij ondersteunen jou graag in de digitalisering binnen het onderwijs.

Chromebook voor school voorbeeld

Meer informatie over Chromebooks voor school?

Vrijblijvend brochure aanvragen

    * verplichte velden

    Willem Schuil

    Willem Schuil

    Heeft u vragen of persoonlijk advies nodig?

    telefoon06 53327004 mailwillem.p.schuil@smart2scool.nl