Compact en gebruiksvriendelijk

Tablets

Een tablet is een minicomputer die je veelal bedient met je vinger of een speciale pen. Het formaat is meestal groter dan een mobiele telefoon en kleinere dan een gemiddelde laptop of Chromebook. Tablets spreken veel mensen aan vanwege het gebruiksgemak. Het aanraakscherm en besturingssysteem is erop gericht dat je snel ergens bij kunt of even snel iets op kunt zoeken.

Zeer uitgebreide dekking

Verzekering

Door de uitgebreide dekking bij Smart2Scool hoeft u zich geen zorgen te maken over het device. Wij dekken het device onder andere tegen brand, diefstal en vochtschade. Onze uitgebreide dekking omvat zelfs werelddekking voor de Chromebooks.

Lees meer

iPad middelbare school
Laptop verzekeren school
Zeer goede accucapaciteit

Prestaties van de tablet

Dankzij het compacte formaat en lage gewicht neem je een tablet makkelijk mee. Daarnaast kun je een tablet meestal veel langer blijven gebruiken voordat hij aan de lader moet. Een tabletaccu gaat gemiddeld zo’n 12 uur mee.

Voorzie de tablet van een beschermhoes

Tablet 'beveiligen'

Doordat je tablets niet kan dichtklappen als je klaar bent adviseren wij altijd het gebruik van een beschermhoes. De meeste hoezen kunnen op tafel gezet worden. Zo kun je eenvoudig films kijken, maar ook ondersteunende video’s voor lessen volgen of zelfs digitale lessen volgen.

Ideaal voor het voortgezet onderwijs

Tablets in het onderwijs

Tablets, en dan met name de iPads worden veelal ingezet in de onderbouw op het voortgezet onderwijs. Door het gebruik van educatieve apps en tekstprogramma’s worden de leerlingen verder klaargestoomd voor de digitale wereld. Daarnaast is dit een interactieve manier om lessen voor hen te ondersteunen.

Transparante verzekering voor school laptop
Prima scherm en goede opslagruimte

Specificaties van de tablets

Tablets werken net even anders dan laptops en chromebooks. Met tablets kan het onderwijs interactiever gemaakt worden. Met educatieve apps en video’s kunnen tablets het onderwijs ondersteunen. Tevens is het handzamer om een tablet mee te brengen voor aantekeningen op school. Bovendien kun je eenvoudig het tablet online en offline inzetten.

Tablet specificaties

Schermgrootte

0Inch

Opslagruimte

0GB

Zeer gebruiksvriendelijk

Voordelen van een tablet

 • Handzaam formaat;
 • Gemakkelijke bediening;
 • Relatief voordeling in aanschaf;
 • Lange batterijduur.
Beperkter in gebruiksmogelijkheden

Nadelen van een tablet

 • Geen USB aansluiting;
 • Breukgevoelig scherm indien geen gebruik wordt gemaakt van een beschermhoes;
 • Beperkte mogelijkheden in vergelijking met een Laptop of Chromebook.
Tablets implementeren binnen uw onderwijsinstelling?

Vraag uw brochure aan

Tablets kunnen zeer ondersteunend zijn binnen uw onderwijsinstelling. Of het nu gaat om een basisschool of om beroepsonderwijs, tablets ondersteunen de docenten en leerlingen tijdens. de lessen. Vraag een vrijblijvende offerte aan en bekijk direct de mogelijkheden voor uw onderwijsinstelling.

Vrijblijvend meer informatie?

Neem contact met ons op.

  * verplichte velden

  Yvonne profielfoto

  Yvonne Geijs

  Heeft u vragen of persoonlijk advies nodig?

  telefoon06 29532910 mailyvonne.geijs@smart2scool.nl