Wij faciliteren de digitalisering in het onderwijs

Digitale devices in het onderwijs

Digitale devices zijn niet meer weg te denken uit het hedendaagse onderwijssysteem. Digitale colleges, educatieve apps en ondersteunend lesmateriaal, met digitale devices worden de jongsten voorbereid op de digitale wereld en kunnen de studenten collegemateriaal en aantekeningen bijhouden en ordenen. Wij faciliteren de digitalisering door de totaaloplossing te bieden voor zowel scholen als gebruikers. Samen met onze leveranciers kunnen wij u de beste devices aanbieden. U kunt de devices vervolgens verzekeren met onze uitgebreide dekkingsmogelijkheden.

Vrijblijvend informatie

Neem contact op
Laptop verzekeren school
Periode, vergoeding en eigen risico

Verzekeren bij Smart2Scool

Afschrijving

Er wordt in de eerste 2 jaar niets afgeschreven op uw Chromebook of laptop. In het derde jaar is de afschrijving 20% en in het vierde jaar 30% van de nieuwprijs. Beide hebben dezelfde dekkingsperiode. Op tablets wordt gedurende de gehele dekkingsperiode niets afgeschreven.

Eigen risico

Het eigen risico van uw Chromebook of laptop bedraagt €75,- en van tablets €50,-. De afhandeling van het eigen risico bij schade wordt direct via iDeal in rekening gebracht bij de verzekerde en/of eindgebruiker.

Vergoeding

De vergoeding van uw device geschiedt in natura. Dit gebeurt in de vorm van een gelijkwaardig model als het verzekerde object.

Dekkingsperiode

Laptop

Laptops

0Maanden

Digitaal onderwijs

Tablets

0Maanden

Wij helpen u graag verder

Wilt u meer weten over de mogelijkheden bij Smart2Scool? Neem gerust contact met ons op. Vul onderstaand contactformulier aan of neem direct telefonisch contact met ons op.

Laptop

Vrijblijvend meer informatie?

Neem contact met ons op.

    * verplichte velden

    Yvonne profielfoto

    Yvonne Geijs

    Heeft u vragen of persoonlijk advies nodig?

    telefoon06 29532910 mailyvonne.geijs@smart2scool.nl