Aantekeningen en digitaal lesmateriaal op één plek

Voortgezet onderwijs

Het Voortgezet Onderwijs kan op meerdere manieren geholpen worden. De leerlingen kunnen tijdens aanschaf via de school/leverancier een verzekering aanschaffen, dit kan uiteraard ook achteraf gebeuren. De verzekering kan ook aangeschaft worden op de bestaande devices die de leerlingen hebben. Ga naar de www.qsx-insurance.com of neem contact op.

Positief gevolg van de Smart2Scool Verzekering voor de ICT afdeling van de school is dat men gebruik kan maken van het Smart2Scool Schade Management Systeem. De enige actie van de school is het uitgeven van het leendevice en na de reparatie het omruilen van het leendevice met het gerepareerde device.

Hiermee kan de school het aantal leendevices beperken: via het Smart2Scool reparatie systeem maakt men gebruik van een snelle, accurate reparatie dienst met goedgekeurde reparateurs die 3 tot 6 maanden garantie geven op de reparaties.

Vrijblijvend aanvragen

Vraag uw informatie aan
Laptop verzekeren school
Zeer uitgebreide dekking

Verzekering

Door de uitgebreide dekking bij Smart2Scool hoeft u zich geen zorgen te maken over het device. De Smart2Scool verzekering dekt de schaden veroorzaakt door onvoorziene gebeurtenissen waaronder val- en stootschade, diefstal en vochtschade. Ook onderlinge aansprakelijkheid leerlingen en inwonende familieleden behoren tot de dekking. Uiteraard bent u waar ook ter wereld verzekerd.

Lees meer

Digitaal Voortgezet onderwijs
Een aanspreekpunt, kort reparatieproces

De gebruiker

De Smart2Scool serviceverzekering zorgt ervoor dat de devices voor het voortgezet onderwijs zeer snel gerepareerd worden. Dit verkort de onderbreking van het leerproces zoveel mogelijk. Tevens komen er geen extra kosten bij, enkel het eigen risico is van toepassing. De afhandeling van de schade, administratie en reparatie wordt zelfs volledig geregeld door Smart2Scool. Zo hoeft u zich nergens zorgen om te maken.

Smart2Scool ontzorgt de school volledig

Voortgezet onderwijs

Door het snelle reparatieproces hoeft u weinig leendevices op voorraad te hebben. U wordt volledig ontzorgd op gebied van administratie. Denk aan schade en reparatieregeling van de devices voor uw onderwijsinstelling, maar ook het incasseren van het eigen risico. U kunt zich volledig richten op het primaire doel: Onderwijs bieden aan de leerlingen.

Passie voor digitaal onderwijs

Vrijblijvend offerte aanvragen

    * verplichte velden

    Yvonne profielfoto

    Yvonne Geijs

    Heeft u vragen of persoonlijk advies nodig?

    telefoon06 29532910 mailyvonne.geijs@smart2scool.nl