Basisschool

Kinderen komen op steeds vroegere leeftijd in aanraking met mobiele devices, zoals tablets en laptops. Kinderen van 6 kennen deze devices tegenwoordig als hun broekzak. Het onderwijs beweegt hierin mee door de digitalisering.

In de regel blijven de devices die de leerlingen op een basisschool gebruiken op school. Veelal zijn deze verzekerd onder de inboedel verzekering van de school. Een individuele Digitale Devices Verzekering hoeft dus niet nodig te zijn.

Waar Smart2Scool wel het verschil kan maken voor de Basisschool is het behandelen van de reparaties. U wordt aangesloten op het Smart2Scool Schade Management Systeem en wij regelen de reparaties voor u zonder dat de leerkrachten extra tijd kost. Label plakken en Smart2Scool regelt de rest.

Vrijblijvend informatie

Neem contact op
Laptop verzekeren school
Zeer uitgebreide dekking

Verzekering

Door de uitgebreide dekking bij Smart2Scool hoeft u zich geen zorgen te maken over het device. De Smart2Scool verzekering dekt de schaden veroorzaakt door onvoorziene gebeurtenissen waaronder val- en stootschade, diefstal* en vochtschade. Ook onderlinge aansprakelijkheid leerlingen en inwonende familieleden behoren tot de dekking. Uiteraard bent u waar ook ter wereld verzekerd.

Lees meer

Digitaal basisschool
Een aanspreekpunt, kort reparatieproces

De gebruiker

De Smart2Scool serviceverzekering zorgt ervoor dat de basisschool devices zeer snel gerepareerd worden. Dit verkort de onderbreking van het leerproces zoveel mogelijk. Tevens komen er geen extra kosten bij, enkel het eigen risico is van toepassing. De afhandeling van de schade, administratie en reparatie wordt zelfs volledig geregeld.

Smart2Scool ontzorgt de school volledig

De basisschool

Door het snelle reparatieproces hoeft u weinig leendevices op voorraad te hebben. U wordt volledig ontzorgd op gebied van administratie. Denk aan schade en reparatieregeling van de devices voor uw basisschool. U kunt zich volledig richten op het primaire doel: Onderwijs bieden aan de leerlingen.

Vrijblijvend meer informatie?

Neem contact met ons op.

    * verplichte velden

    Willem Schuil

    Willem Schuil

    Heeft u vragen of persoonlijk advies nodig?

    telefoon06 53327004 mailwillem.p.schuil@smart2scool.nl