Verzekering Tablets / Laptops

Verzekeringen

Combinatie van een adequate herstelservice en verzekering

De verzekeringen bij Smart2Scool zijn erop gericht om de onderwijsonderbreking zo kort mogelijk te laten zijn door snelle afhandeling van schade en garantie. Het gehele serviceproces wordt inzichtelijk gemaakt in ons online serviceportaal. Zo ziet u te allen tijde de status van uw schadeherstel. Registratie en administratief beheer worden met het serviceportaal overgenomen van de onderwijsinstelling, zodat de administratieve ‘rompslomp’ volledig wordt weggenomen.

Geen lasten, alleen lusten

Uitgebreide dekking

De uitgebreide dekking dekt de schade van de devices in veel gevallen. Zo worden onvoorziene schaden gedekt. Dus wanneer u uw laptop of tablet per ongeluk laat vallen, bent u hiervoor gedekt, evenals bij vochtschade of diefstal. Let wel, bij diefstal moeten er sporen van braak zijn, of moet er sprake zijn van afname onder bedreiging of geweld. Ook tijdens transport, bijvoorbeeld van en naar school, zijn de devices gewoon verzekerd. Na de standaard fabrieksgarantie neemt de verzekering het risico over. Echter, dan wordt dit wel gezien als schade en is er een eigen risico van toepassing. Alle van buitenkomende, onverwachte, gebeurtenissen die leiden tot schade, worden vergoed.

Direct regelen

Verzekering zonder zorgen

Verzekeren bij Smart2Scool

Periode, vergoeding en eigen risico

Afschrijving

Bij tablets is er geen afschrijving van toepassing. Bij laptops staat vermeldt in de polisvoorwaarden wat de afschrijving is. Lees deze daarom goed door.

Eigen risico

Op het melden van een schade is een eigen risico van toepassing. De hoogte van het eigen risico hangt af van de waarde van het apparaat. Op de polisvoorwaarden staat vermeldt hoe hoog het eigen risico is.

Vergoeding

De vergoeding geschiedt in natura. Dit gebeurt in de vorm van een gelijkwaardig model als het verzekerde object.

Dekkingsperiode

Laptops

0Maanden

Tablets & Chromebooks

0Maanden

Transparantie

 • Het online serviceportaal brengt nauwkeurig in kaart welke devices bij welke leerling horen. Deze devices worden rechtstreeks uit het contract in de tool geplaatst.
 • Zodra er een servicevraag wordt gesteld, wordt er automatisch een status toegekend. Wanneer de status wijzigt, ontvangt u direct een automatisch bericht per mail hierover.
 • Het gehele serviceproces is inzichtelijk voor zowel de leerling als de school.

Verzekering aanvragen

Voor totale ontzorging

  Verzekering aanvragen voor *

  * verplichte velden

  Yvonne Geijs

  Wilt u een verzekering aanvragen?

  telefoon06-29532910 mailyvonne.geijs@smart2scool.nl