Ter ondersteuning van interactief onderwijs

Laptops

Waar een Chromebook eigenlijk een ‘’leeg’’ apparaat is, bedoeld om enkel in de Cloud en online te werken, is een laptop of MacBook ook goed offline in te zetten. Afhankelijk van de specificaties zijn de mogelijkheden eindeloos!

Zeer uitgebreide dekking

Verzekering

Door de uitgebreide dekking bij Smart2Scool hoeft u zich geen zorgen te maken over het device. Wij dekken het device onder andere tegen brand, diefstal en vochtschade. Onze uitgebreide dekking omvat zelfs werelddekking voor de de laptops.

Lees meer

iPad middelbare school
Ruime functionaliteiten

Mogelijkheden van een laptop

Gamen, films kijken, zware softwareprogramma’s draaien, het is allemaal mogelijk. Ook als je tijdelijk niet over internet beschikt, kan je veel functies toch nog gebruiken. Een laptop of MacBook heeft een harde schijf of SSD om je bestanden fysiek op te slaan. Daarnaast is het op een Windows laptop of MacBook altijd mogelijk om je bestanden online in de Cloud te bewaren.

Installeer zelf antivirus op de laptop

Laptop beveiligen?

Op een Windows laptop heb je een antivirusprogramma of virusscanner nodig om je te beschermen tegen virussen, malware en spyware. MacBooks zijn minder gevoelig voor virussen, maar toch is het ook hier verstandig om een antivirusprogramma te installeren. Dan weet je zeker dat al jouw programma’s en bestanden veilig opgeslagen zijn.

Krachtige hardware, solide software

Capaciteiten van laptops

Met een MacBook of een zuinige laptop werk je makkelijk een hele werkdag. Behalve als je veel zware taken uitvoert als foto- en videobewerking of gamen. Dan zit je binnen enkele uren met een lege accu en moet je op zoek naar een stopcontact. De krachtigere hardware van Windows laptops en MacBooks en de minder zuinige besturingssystemen vragen meer energie van de batterij dan Chromebooks. Daarom moeten deze laptops doorgaans sneller opgeladen worden.

Zeer veel opslagruimte en een goed werkgeheugen

Laptop specificaties

Opslagruimte is het belangrijkste op gebied van laptops voor school en studie. Immers, je wilt alle aantekeningen goed opslaan, ondersteunend materiaal ordenen en bewaren en eventueel ruimte overhouden voor andere programma’s en apps. Het ruime werkgeheugen en de grote opslagruimte faciliteren bovenstaande kenmerken allemaal. Hierdoor zijn laptops van Smart2Scool zeer toereikend in het onderwijs.

Laptop prestaties

Werkgeheugen

0GB

SSD Opslagruimte

0GB

Vele mogelijkheden, goede prestaties

Voordelen van een laptop

 • Krachtigere prestaties dan een Chromebook;
 • Veel programma’s en Apps zijn ook offline te gebruiken;
 • Meer vrijheid in het downloaden en installeren van programma’s;
Minder zuinig dan een Chromebook

Nadelen van een laptop

 • Duurder in aanschaf;
 • Kortere batterijduur;
 • Zelf verantwoordelijk voor updates en virusscanner.
Ondersteun de leerlingen met goede schoollaptops

Vraag uw offerte aan

Laptops ondersteunen leerlingen en docenten binnen het onderwijs. Door middel van laptops worden lessen interactief gemaakt en kunnen leerlingen eenvoudig vakken en aantekeningen bijhouden. Dit ondersteunt de ontwikkeling van de jongsten en ondersteunt de oudere studenten net zo goed. Vraag direct een offerte aan en bekijk de mogelijkheden voor uw onderwijsinstelling.

Passie voor digitaal onderwijs

Vrijblijvend offerte aanvragen

  * verplichte velden

  Willem Schuil

  Willem Schuil

  Heeft u vragen of persoonlijk advies nodig?

  telefoon06 53327004 mailwillem.p.schuil@smart2scool.nl