Verscheidende devices

Welke laptop voor middelbare school

Smart2Scool weet als geen ander welke laptop voor middelbare school het meest geschikt voor jouw onderwijsinstelling is. Wij geven advies aan scholen door heel Nederland en bieden online ook diverse devices aan. Een laptop biedt verschillende mogelijkheden en capaciteiten. Tevens is een laptop ook goed te beveiligen tegen virussen. Digitalisering is een term die steeds vaker voorkomt op scholen. Er wordt minder met papier gewerkt en meer lesstof digitaal aangeboden. Welke laptop je daarom ook kiest voor jouw middelbare school, het is altijd een uitstekende ondersteuning van interactief onderwijs.

welke laptop voor middelbare school
Voordelen laptop

De geschikte laptop voor middelbare school

Middelbare scholieren zijn tegenwoordig zeer goed digitaal geletterd. Het is daarom ook belangrijk om te weten welke laptop het beste aansluit op jouw middelbare school, maar wat is nou een goede school laptop? Er wordt niet tot nauwelijks meer met de hand geschreven. Veelal wordt er gebruik gemaakt van diverse Microsoftprogramma’s. Aantekeningen of een verslag maken? Dit typ je gemakkelijk uit via Microsoft Word. Voor de middelbare school raden wij verschillende devices aan:

Hebben leerlingen vooral een laptop nodig om te werken in de Cloud en hebben ze altijd wifi tot hun beschikking? Dan is een Chromebook ideaal voor jouw school! Moeten leerlingen ook zonder internet toegang verkrijgen tot het lesmateriaal? Dan raden wij een Macbook of normale laptop aan. Deze beschikken namelijk over nog meer specificaties. Welke laptop het beste is voor jouw middelbare school, hangt er voornamelijk vanaf of de laptop alleen nodig is voor online, of ook offline gebruik.

Schade en garantie

Verzekering van laptop voor school

Wij zorgen ervoor dat de verzekering altijd goed geregeld is. Het maakt hiervoor niet uit welke laptop je kiest voor jouw middelbare school. Smart2Scool levert alleen lusten en geen lasten.

Wij bieden een combinatie aan van een adequate herstelservice en verzekering. Heeft een leerling per ongeluk drinken gelekt in zijn of haar tas en werkt de laptop hierdoor niet meer optimaal? Maak de schade dan bij ons kenbaar. Wij nemen het gehele serviceproces bij je weg en zadelen je dan ook niet op met de administratieve ‘rompslomp’. Wij bieden de mogelijkheid om het proces te volgen via ons online serviceportaal. Het maakt niet uit welke laptop jouw voorkeur heeft voor jouw middelbare school. Bij schade ben je bij ons gegarandeerd verzekerd van een snelle afhandeling van schade en garantie!

Efficiënt studeren

Voordelen van een laptop voor de middelbare school

Het gebruik van een laptop op de middelbare school is een echte must. De laatste jaren gaat het hard met de digitalisering in het onderwijs. Nog niet zo heel lang geleden, waren de computerlokalen een must have. Maar met een eigen laptop hoeven scholen daar niet meer afhankelijk van te zijn. Naast het feit dat werken op een laptop makkelijk en efficiënt is, wordt ook steeds meer lesmateriaal online vrijgegeven. Extra handig dus! Zorg ervoor dat jouw school geen achterstand opbouwt, doordat je simpelweg niet over de juiste middelen beschikt om effectief digitaal onderwijs aan te bieden.

Contact Smart2Scool

Laptop en meer

Weet je echt niet welke laptop voor de middelbare school bij jou past? Misschien ben je dan wel op zoek naar een ander device. Wij hebben ook tablets in ons assortiment. Wellicht sluit dit beter aan op de wensen en behoeften van jouw onderwijsinstelling. Heb je nog specifieke vragen over welke laptop het meest effectief is voor jouw middelbare school? Neem gerust contact met ons op. Wij denken graag met je mee en weten welke laptop voor welke school het best is.

Welke laptop voor de middelbare school