Aantekeningen en digitaal lesmateriaal op één plek

HBO/Universitair Onderwijs

Binnen deze tak van sport is men nog individueler – de onderwijsinstelling geeft aan wat men moet aanschaffen en de student regelt het.

Uiteraard kan Smart2Scool hierin een adviserende rol spelen en de juiste leverancier inschakelen. Verzekeringen kunnen worden aangeschaft door de studenten via de website van Smart2Scool.

Uiteraard kan men ook onverzekerd gebruik maken van de reparatie service – de studenten kunnen gebruik maken van de ervaren reparateurs van Smart2Scool. Via de website 123schademelden.nl kan men ook onverzekerde schaden laten afhandelen door Smart2Scool. Efficiënt, gemakkelijk en snel. Volledige 3 tot 6 maanden garantie op de reparatie.

Vrijblijvend aanvragen

Vraag uw informatie aan
Laptop verzekeren school
Zeer uitgebreide dekking

Verzekering

Door de uitgebreide dekking bij Smart2Scool hoeft u zich geen zorgen te maken over het device. De Smart2Scool verzekering dekt de schaden veroorzaakt door onvoorziene gebeurtenissen waaronder val- en stootschade, diefstal* en vochtschade. Ook onderlinge aansprakelijkheid leerlingen en inwonende familieleden behoren tot de dekking. Uiteraard bent u waar ook ter wereld verzekerd.

Lees meer

Digitaal beroepsonderwijs
Een aanspreekpunt, kort reparatieproces

De gebruiker

De Smart2Scool serviceverzekering zorgt ervoor dat de devices voor het HBO/Universitair Onderwijs zeer snel gerepareerd worden. Dit verkort de onderbreking van het leerproces zoveel mogelijk. Tevens komen er geen extra kosten bij, enkel het eigen risico is van toepassing. De afhandeling van de schade, administratie en reparatie wordt zelfs volledig geregeld door Smart2Scool. Zo hoeft u zich nergens zorgen om te maken.

Onze cijfers uit

HBO/Universitair Onderwijs

Door het snelle reparatieproces hoeft u weinig leendevices op voorraad te hebben. U wordt volledig ontzorgd op gebied van administratie. Denk aan schade en reparatieregeling van de devices voor uw onderwijsinstelling, maar ook het incasseren van het eigen risico. U kunt zich volledig richten op het primaire doel: Onderwijs bieden aan de studenten.

Vrijblijvend meer informatie?

Neem contact met ons op.

    * verplichte velden

    Willem Schuil

    Willem Schuil

    Heeft u vragen of persoonlijk advies nodig?

    telefoon06 53327004 mailwillem.p.schuil@smart2scool.nl