Een kleine stap voor ons, groot effect voor de dieren!

Stichting AAP

04-07-2020

Smart2Scool doneert total-loss toestellen aan Stichting AAP. Yvonne verzamelde privé al lege cartridges voor Stichting AAP. Samen met haar heeft Smart2Scool besloten om dit ook zakelijk te doen. Aangezien wij als verzekeraar van iPads en mobiele telefoons veel niet te repareren toestellen ontvangen, hebben wij besloten om onze sociale betrokkenheid met Stichting AAP uit te breiden. Deze total-loss toestellen komen ten goede aan Stichting AAP en de dieren. Nu willen wij met scholen en leerlingen de volgende stap zetten. Wij willen hen bewuster maken op gebied van onze sociale betrokkenheid.

ICT-apparatuur die niet meer te herstellen of bruikbaar is, wordt door ons gedoneerd. Dit komt ten goede aan de opvang, het herstel en de verzorging van de dieren bij AAP. Zij verdienen het!

Door onze sociale betrokkenheid met Stichting AAP op onze website uit te dragen, willen wij dit goede doel nog meer onder de aandacht brengen. Hoe meer mensen weten van het bestaan van Stichting AAP hoe beter. Begin bij de jeugd dan komt het allemaal in orde!