Aantekeningen en digitaal lesmateriaal op één plek

Devices beroepsonderwijs

Studenten en mobiele devices, het gaat hand in hand. Tegenwoordig is de student met papieren schrift de grote uitzondering in de klas. Laptops en tablets zijn de digitale devices waarop aantekeningen worden bijgehouden, foto’s van dia’s worden gemaakt en digitaal lesmateriaal wordt gevolgd. Studenten hebben alle colleges, vakken en al het lesmateriaal zo eenvoudig geordend en op één plek. Om de digitale wereld binnen het beroepsonderwijs te ondersteunen, heeft Smart2Scool vele mobiele devices voorradig.

Vrijblijvend aanvragen

Vraag uw brochure aan
Zeer uitgebreide dekking

Verzekering

Door de uitgebreide dekking bij Smart2Scool hoeft u zich geen zorgen te maken over het device. Wij dekken het device onder andere tegen brand, diefstal en vochtschade. Onze uitgebreide dekking omvat zelfs werelddekking voor de devices voor het beroepsonderwijs.

Lees meer

Een aanspreekpunt, kort reparatieproces

De gebruiker

De Smart2Scool serviceverzekering zorgt ervoor dat de devices voor het beroepsonderwijs zeer snel gerepareerd worden. Dit verkort de onderbreking van het leerproces zoveel mogelijk. Tevens komen er geen extra kosten bij, enkel het eigen risico is van toepassing. De afhandeling van de schade, administratie en reparatie wordt zelfs volledig geregeld door Smart2Scool. Zo hoeft u zich nergens zorgen om te maken.

Onze cijfers uit

Het beroepsonderwijs

Door het snelle reparatieproces hoeft u weinig leendevices op voorraad te hebben. U wordt volledig ontzorgd op gebied van administratie. Denk aan schade en reparatieregeling van de devices voor uw onderwijsinstelling, maar ook het incasseren van het eigen risico. U kunt zich volledig richten op het primaire doel: Onderwijs bieden aan de studenten.

Passie voor digitaal onderwijs

Vrijblijvend offerte aanvragen

    * verplichte velden

    Willem Schuil

    Willem Schuil

    Heeft u vragen of persoonlijk advies nodig?

    telefoon06 53327004 mailwillem.p.schuil@smart2scool.nl