Aantekeningen en digitaal lesmateriaal op één plek

Devices voortgezet onderwijs

Middelbare scholieren zijn tegenwoordig zeer goed digitaal geletterd. Op steeds vroegere leeftijd komen kinderen in aanraking met mobiele devices, zoals laptops en tablets. Deze digitalisering komt overal in terug, zo ook gedurende de middelbare school. Papieren schriften maken plaats voor laptops. Geruit papier wordt ingeruild voor Microsoft Excel en lijnpapier voor Microsoft Word. Ter ondersteuning van deze digitalisering binnen het voortgezet onderwijs heeft Smart2Scool diverse devices voorradig.

Vrijblijvend aanvragen

Vraag uw brochure aan
Zeer uitgebreide dekking

Verzekering

Door de uitgebreide dekking bij Smart2Scool hoeft u zich geen zorgen te maken over het device. Wij dekken het device onder andere tegen brand, diefstal en vochtschade. Onze uitgebreide dekking omvat zelfs werelddekking voor de devices voor het voortgezet onderwijs.

Lees meer

Een aanspreekpunt, kort reparatieproces

De gebruiker

De Smart2Scool serviceverzekering zorgt ervoor dat de devices voor het voortgezet onderwijs zeer snel gerepareerd worden. Dit verkort de onderbreking van het leerproces zoveel mogelijk. Tevens komen er geen extra kosten bij, enkel het eigen risico is van toepassing. De afhandeling van de schade, administratie en reparatie wordt zelfs volledig geregeld door Smart2Scool. Zo hoeft u zich nergens zorgen om te maken.

Smart2Scool ontzorgt u volledig

Voortgezet onderwijs

Door het snelle reparatieproces hoeft u weinig leendevices op voorraad te hebben. U wordt volledig ontzorgd op gebied van administratie. Denk aan schade en reparatieregeling van de devices voor uw onderwijsinstelling, maar ook het incasseren van het eigen risico. U kunt zich volledig richten op het primaire doel: Onderwijs bieden aan de leerlingen.

Passie voor digitaal onderwijs

Vrijblijvend offerte aanvragen

    * verplichte velden

    Yvonne Geijs

    Heeft u vragen of persoonlijk advies nodig?

    telefoon06 29532910 mailyvonne.geijs@smart2scool.nl