Steeds meer mobiele devices

Beste laptops middelbare school

In het onderwijs wordt steeds meer gebruik gemaakt van mobiele devices als laptops en tablets. Kinderen leren op een steeds jongere leeftijd om te gaan met de devices. Middelbare scholieren zijn tegenwoordig al zeer goed digitaal geletterd. Laptops worden ook de vervangers van de schriften en boeken. Alles staat overzichtelijk en bij elkaar op de laptop. Scholieren kunnen binnen de kortste keren zien hoe laat ze les hebben en waar ze moeten zijn. Er zijn veel aanschafmogelijkheden omtrent de beste laptops voor op de middelbare school. Smart2Scool helpt graag bij de digitalisering en heeft ter ondersteuning binnen het voortgezet onderwijs diverse devices voorradig.

Wat zijn de beste laptops voor middelbare school
Voordelen

Veelzijdigheid

Er zitten een aantal voordelen aan mobiele devices op school. Het beste voordeel van laptops op de middelbare school is dat er vele mogelijkheden zijn. Studenten kunnen er hun boeken opzetten, opdrachten maken, gamen, films kijken en zware softwareprogramma’s op draaien. Op een laptop kunnen scholieren al hun bestanden opslaan en overzichtelijk op één plek neerzetten. Op een Windows-laptop of MacBook is het ook mogelijk om bestanden op te slaan in de Cloud. Op deze manier raken studenten nooit hun bestanden kwijt.

Voordeel

Veiligheid

Een ander voordeel is het beveiligen van de laptop. Het beste is dat de laptops beveiligen worden op de middelbare school. Op Windows-laptops is een antivirusprogramma of virusscanner nodig om het apparaat te beschermen tegen virussen, malware en spyware. De laptops van Apple zijn minder gevoelig voor virussen, maar toch is het verstandig om een antivirusprogramma te installeren.

MacBook, Windows laptop of Chromebooks?

Beste keuze laptop

Bij het vergelijken van de beste laptops voor jouw middelbare school, kijken we naar een aantal zaken. We kijken naar de zuinigheid van de laptop. Met een Macbook kun je de hele dag werken, behalve als er zware taken als foto- en videobewerking uitgevoerd moeten worden of als er de hele dag op gegamed zou worden. Door de krachtige hardware die in Macbooks en Windows-laptops zit, zijn deze laptops minder zuinig. Wanneer jouw onderwijsinstelling op zoek is naar een zuinige laptop, kies je voor een Chromebook.

Beste laptops voor middelbare school leerlingen
Smart2Scool dekt de schade

Verzekering laptops

De uitgebreide dekking bij Smart2Scool dekt de schade van de mobiele devices in veel gevallen. Zo worden onvoorziene schades gedekt. Dus als een laptop per ongeluk valt, is de school hiervoor gedekt. Dit geldt ook bij vochtschade of diefstal. Let op: bij diefstal moeten er sporen van inbraak zijn, of er moet sprake zijn van afname onder bedreiging of geweld. Tijdens het transport van de laptops zijn deze ook verzekerd, denk hierbij bijvoorbeeld aan het van huis naar school gaan. De verzekering neemt het risico over na de standaard fabrieksgarantie. Alleen wordt het dan wel gezien als schade en is er een eigen risico van toepassing. Alle buitenkomende, onverwachte gebeurtenissen die leiden tot schade, worden vergoed. Het beste is natuurlijk dat niemand de laptops beschadigt op de middelbare school.

Schade bij beste laptop voor middelbare school
Nog vragen?

Contact beste laptops middelbare school

Heb je nog vragen over wat de beste optie is voor laptops op jouw middelbare school? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen je graag bij het beantwoorden van je vragen en bij de digitalisering van jouw onderwijs.

Meer informatie over de beste laptops voor middelbare school?

Vraag vrijblijvend een brochure aan

    * verplichte velden