Spelend leren en lerend spelen

Tablets in het onderwijs

Tablets worden in het onderwijs meer en meer gebruikt. Dit geldt zowel voor het basisonderwijs, als voor het voortgezet onderwijs en het beroepsonderwijs. Tablets komen overal goed van pas. Bij Smart2Scool hebben we diverse iPads en Android tablets in ons assortiment.

Bovendien bieden we een totaalpakket, waarmee je geheel ontzorgd bent. Je schaft niet alleen je tablets voor in het onderwijs bij ons aan, je kunt ze ook verzekeren en de gehele administratie door ons laten verzorgen. Gaat er een tablet kapot? Meld het in ons online serviceportaal en wij zorgen voor vervanging en een snel reparatieproces. Zo heb je op het gebied van tablets in het onderwijs nergens meer omkijken naar.

Tablets in het onderwijs
Voor zowel Android- als Applegebruikers

Voordelen van het gebruik van tablets

Het gebruik van tablets in het onderwijs kent diverse voordelen. Allereerst is het formaat een stuk handzamer dan een laptop. Je neemt een tablet dus een stuk makkelijker mee naar school dan een laptop. Bovendien zijn ze voordeliger in de aanschaf en gaat de accu van een tablet in de meeste gevallen langer mee dan die van een laptop. Gemiddeld is dit zo’n 12 uur.

Door een beschermhoes voor de tablet te gebruiken, voorkom je onnodige beschadigingen. Tegelijkertijd kunnen leerlingen de hoes vaak gebruiken om de tablet op tafel te zetten. Ideaal om video’s te kijken of online lessen te volgen.

Dekkingsperiode van 36 maanden

Tablets in het onderwijs verzekeren

Het is belangrijk dat tablets die in het onderwijs gebruikt worden, verzekerd zijn. Je komt dan niet voor vervelende verrassingen te staan als er iets met de tablet gebeurt. Verzeker de tablets daarom bij ons om dat te voorkomen. Wanneer de tablet dan vergoed moet worden, ontvangt de school of student een gelijkwaardig model.

Het eigen risico bedraagt € 50,-. Dit verrekenen we direct via iDeal met de verzekerde en/of eindgebruiker. Gedurende de dekkingsperiode schrijven we niets af op de tablet.

Doe gelijk een aanvraag

Contact over tablets in het onderwijs

Wil je meer weten over tablets in het onderwijs via Smart2Scool? Neem dan contact met ons op. Onze specialisten voorzien je graag van de benodigde informatie. Liever gelijk een aanvraag doen? Vul dan onderstaand formulier in.

Tablets in het onderwijs

Neem contact op

Laptops in het onderwijs

    * verplichte velden