Al spelend leren, al lerend spelen

Tablet voor school

Ben je op zoek naar een tablet voor school? Dan zit je bij Smart2Scool goed. Wij hebben diverse iPads en Android tablets in ons assortiment. Een tablet is zeer geschikt voor de jongsten in het basisonderwijs. Een tablet laat hen kennismaken met de digitale wereld. Tevens kunnen zij al lerend spelen en al spelend leren door middel van educatieve apps. Zo heeft een tablet voor school veel positieve functies voor de jongsten. Ook voor de scholieren in het middelbaar- en beroepsonderwijs is een tablet zeer geschikt. Zij kunnen met hun tablet aantekeningen en lesmateriaal bijhouden en in hun eigen Cloud opslaan. Bovendien is een tablet handzamer dan een laptop.

Tablet voor school
Voor zowel Android- al Applegebruikers

Voordelen van jouw tablet voor school

Een tablet voor school heeft meerdere voordelen in gebruik. Hieronder hebben wij de belangrijkste op een rij gezet.

Educatieve apps

Een tablet is zeer goed te gebruiken in combinatie met educatieve apps. Deze apps laten de jongsten in aanraking komen met de digitale wereld en de oudere studenten interactievere colleges volgen. Gedurende de gehele schoolcarrière hebben tablets toegevoegde waarde voor de lessen.

Handzaam en energiezuinig

Een tablet is handzamer dan een laptop. Dit maakt, dat een tablet gemakkelijker mee te nemen is.

Tevens is de accuduur van een Android tablet of iPad zeer goed. Een accu gaat gemakkelijk 10 uur mee zonder te hoeven opladen. Dit maakt een tablet zeer geschikt voor school of studie.

Dekkingsperiode van 36 maanden

Tablet verzekeren

Bij Smart2Scool kun je niet alleen jouw tablet voor school bestellen. Wanneer je dat wenst, kunnen wij de verzekering en schadeafhandeling ook voor je regelen. Zo heb je alles onder één dak wat betreft jouw tablet.

Afschrijving

Op jouw tablet voor school wordt gedurende de gehele dekkingsperiode niets afgeschreven.

Eigen risico

Het eigen risico is afhankelijk van de waarde van je device. De afhandeling van het eigen risico wordt direct verrekend via iDeal. Dit wordt in rekening gebracht bij de verzekerde en/of eindgebruiker.

Vergoeding

Wanneer de tablet van een leerling vergoed moet worden, ontvang je een model dat gelijkwaardig is aan het verzekerde object.

Bestel direct jouw tablet

Contact Smart2Scool

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden bij Smart2Scool of heb je vragen over onze devices? Neem dan vrijblijvend contact op met onze specialisten. Wil je direct meer informatie aanvragen over onze tablets of wil je graag een tablet voor school bestellen? Vul dan onderstaand aanvraagformulier in. Wij ondersteunen jouw onderwijsinstelling graag in de digitalisering binnen het onderwijs.

Tablet voor school

Contactformulier

    * verplichte velden