Altijd alles digitaal bij de hand

Laptop voor school

Heeft jouw onderwijsinstelling een laptop voor school nodig? Dan helpt Smart2Scool je graag verder. Naast het leveren van laptops bieden wij ook verzekering en schadeafhandeling aan. Met een nieuwe laptop van Smart2Scool gaan jouw scholieren goed beslagen ten ijs naar hun studie. Ze hebben hun aantekeningen altijd bij de hand en kunnen gemakkelijk digitaal lesmateriaal volgen of bekijken. Bestanden slaan ze eenvoudig op in de Cloud of op de harde schijf. Zo hebben ze hun aantekeningen en lesmateriaal altijd bij de hand en kunnen ze direct colleges en lessen gemakkelijk documenteren en bijhouden.

laptop voor school
Voor zowel Windows- als Macgebruikers

Voordelen

Een laptop voor school heeft veel voordelen. Wij hebben er enkele voor jouw onderwijsinstelling op een rij gezet.

  • Zowel online als offline: aantekeningen, bestanden en onderwijsmateriaal kunnen eenvoudig online (in de Cloud) en offline (op de harde schijf) opgeslagen worden. Op deze manier hebben studenten altijd en overal toegang tot hun aantekeningen of digitaal lesmateriaal.
  • Verschillende besturingssystemen: bij Smart2Scool kunnen scholen zowel voor het besturingssysteem van Mac als dat van Windows kiezen. Het is maar net wat bij jouw school past.
  • Energiezuinig: de batterij van een nieuwe laptop voor school gaat gemakkelijk 8 uur mee, perfect voor een school- of studiedag.
Dekkingsperiode van 48 maanden

Laptop voor school verzekeren

Je kunt bij ons niet alleen laptops bestellen, maar wij kunnen ook de verzekering en schadeafhandeling voor laptops van leerlingen regelen.

  • Afschrijving: op een laptop wordt in de eerste 2 jaar niets afgeschreven. In het derde jaar is de afschrijving 20% en in het vierde jaar 30% van de nieuwprijs.
  • Eigen risico: het eigen risico van een laptop bedraagt €75,-. De afhandeling van het eigen risico bij schade wordt direct via iDeal in rekening gebracht bij de verzekerde en/of eindgebruiker.
  • Vergoeding: wanneer de laptop voor school vergoed moet worden, ontvangt de student een gelijkwaardig model als het verzekerde object.
Direct bestellen

Contact over schoollaptop

Wil je voor school een laptop bestellen of heb je vragen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of vul onderstaand aanvraagformulier in. Ook wanneer je vragen hebt over onze andere devices of de mogelijkheden bij Smart2Scool (zoals verzekeren) staan we je graag te woord. Wij ondersteunen jou graag in de digitalisering binnen het onderwijs.

Laptop voor school

Laptop voor school?

Neem contact op!

    * verplichte velden