Totale ontzorging

Goede laptops voor school

Goede laptops voor school worden steeds belangrijker. Dit is het gevolg van de digitalisering van het onderwijs die al een aantal jaren bezig is. In zowel het basisonderwijs als het voortgezet onderwijs en het beroepsonderwijs zijn goede laptops voor school niet meer weg te denken.

Met Smart2Scool bieden we een totaaloplossing waarbij de laptops via ons aangeschaft kunnen worden, maar ook de verzekering en schadeafhandeling verlopen via ons. Zo heb je alles onder één dak.

Werken op goede laptops voor school
Alles op een rij

De voordelen van goede laptops voor school

Goede laptops voor school brengen veel voordelen met zich mee, zoals:

  • Online en offline gebruik

Met een laptop kunnen scholieren zowel in de Cloud en online werken als offline. Ze hebben dus altijd en overal toegang tot al hun bestanden.

  • Keuze uit besturingssystemen

Scholen kunt bij ons kiezen uit Mac of Windows als besturingssysteem. Zo kan iedereen werken met datgene wat hij of zij het fijnst vindt.

  • Energiezuinig

Met een laptop waarvan de accu vol is, kun je gemakkelijk een hele schooldag doorkomen. Zijn scholieren veel bezig met ‘zware’ taken als gamen of foto- of videobewerking? Dan gaat de accu sneller leeg.

Verzekering en schadeafhandeling

Een totaaloplossing

Heb je goede laptops voor school geregeld? Dan zijn de verzekering en schadeafhandeling ook belangrijk. De verzekering biedt een uitgebreide dekking, ook voor onvoorziene schade. Denk aan vochtschade of diefstal (mits er sporen van braak zijn). Ook als de laptop per ongeluk valt, is hij verzekerd.

In de eerste 2 jaar is er geen afschrijving op de laptops. In het derde jaar is dit 20% en in het vierde jaar 30% van de nieuwprijs. Als je schade meldt, is er een eigen risico van toepassing. De hoogte hiervan is afhankelijk van de waarde van de laptop. Als de laptop gerepareerd moet worden, verzorgen wij een laptop die gelijkwaardig is aan de verzekerde laptop.

Een gezamenlijk doel

Over Smart2Scool

Dat goede laptops voor jouw school belangrijk zijn, is inmiddels duidelijk. In samenwerking met onze leveranciers zorgen wij ervoor dat ze laagdrempelig aan te schaffen zijn op de markt van onderwijsinstellingen. Dit doen we al meer dan 15 jaar! Ons doel is dan ook, om scholen niet voor een deel, maar volledig te ontzorgen als het gaat om hun digitale devices. Dit alles om het studenten zo comfortabel mogelijk te maken: dat begint bij jou, en dus… bij ons.

Goede laptops voor school
Goede laptops voor school nodig?

Contact

Wil je meer informatie over goede laptops voor school? Of wil je een bestelling plaatsen of een verzekering afsluiten? Neem dan contact met ons op of vul onderstaand formulier in. Ook als je vragen hebt horen we graag van je.

Smart2Scool

Contactformulier

    * verplichte velden