Yvonne's ambities

Niets mis met een beetje gezonde ambitie.

05-02-2021

Ik zou het bijvoorbeeld fantastisch vinden als we de komende jaren aanzienlijk kunnen groeien met Smart2Scool en QSX-Group. Voor Smart2Scool, onderdeel van de QSX-Group, is het belangrijkste dat we het aantal scholen dat onze diensten afneemt, blijven uitbreiden. Daar blijf ik me vol enthousiasme voor inzetten.

Mijn ambities zijn niet alleen zakelijk, maar ook maatschappelijk. Ik vind het belangrijk om bij te dragen aan een betere wereld. Privé zamelde ik bijvoorbeeld al heel lang lege cartridges in voor Stichting AAP. Hier moesten we bij Smart2Scool ook wat mee doen, besloot ik.

We sponsorden daarom een berberaapje, genaamd Vico. Onlangs overleed hij helaas. Op onze bedrijfspagina staat nu een poll waar je kunt stemmen welke aap we nu gaan sponsoren. Dit kan nog!

Zodra het weer mogelijk is, gaat ons volgende bedrijfsuitje richting Almere; een kijkje nemen bij Stichting AAP. Alle bijdragen die ze ontvangen komen ten goede aan de opvang, het herstel en de verzorging van de apen. Prachtig, toch? Ik houd ook altijd mijn ogen open voor andere mooie initiatieven.

– Yvonne