Hoe verkoopt Yvonne succesvol verzekeringen?

Verzekeringen zijn niet sexy.

02-03-2021

Ga er dus maar staan om ze te verkopen. Als ik vanuit Smart2Scool een school binnenkom voor een afspraak, heb ik niets tastbaars onder mijn arm. Ik verkoop een dienst waar mensen niet gelijk om staan te springen. Want zolang het goed gaat, gaat het goed, toch?

Het heeft ons doen beseffen dat het aanbieden van een tablet of laptop met een verzekering niet voldoende is. Het moet uitgebreider zijn, een serviceproduct met alles erop en eraan. Daarom hebben we ervoor gekozen om scholen, ouders en leerlingen alles omtrent digitale devices uit handen te nemen.

We hebben bijvoorbeeld een webshop waar ouders en leerlingen een device aanschaffen op basis van de afspraken met de school. Daarnaast is er een online serviceportaal waar ze indien nodig melding kunnen maken van schade. Wij regelen dan een vervangende tablet of laptop en een reparatie op korte termijn. Ook de administratie hieromheen nemen wij voor onze rekening.

Soms leveren we de devices uit bij scholen. Dan komen we voorrijden met een vrachtwagen vol laptops en hoesjes. Dat vind ik echt de leuke momenten. Hard werken is het zeker, maar met ons totaalproduct maken we wél het onderscheid.

– Yvonne