Hoe houdt Willem de klanten van Smart2Scool tevreden?

Je klanten tevreden houden.

23-02-2021

Zo makkelijk is dat nog niet.

Dat betekent niet dat ik de uitdaging niet aanga. Integendeel.

Bij Smart2Scool bevinden we ons continu tussen 2 drukpunten. Aan de ene kant staan de scholen, maar zij zijn niet alleen. Daarachter staan de individuele leerlingen, die via deze scholen gebruikmaken van onze diensten.

Zijn deze consumenten niet blij? Dan pakken ze de telefoon om daar melding van te maken. Als je een stroom aan telefoontjes wilt voorkomen, moet je dus zorgen dat je een goed product levert. Dat is eenvoudig bij een concreet product als een stofzuiger. Maar wij verkopen een dienst die elke dag weer getest wordt om te kijken wat het resultaat is.

Naast de scholen en hun consumenten hebben we te maken met de verzekeraars waar we een volmacht mee hebben. Voor hen én voor ons is het belangrijk om het schadeverloop zo laag mogelijk te houden. Dankzij de verzekeraar kunnen wij ons product verkopen, maar als er niet voldoende winst is, houdt dat snel op.

Ja, de continue spanning tussen deze 2 drukpunten is een uitdaging. Maar wel een uitdaging die ik samen met ons team elke dag weer vol vertrouwen aanga!

– Willem