Tablets

Tablets op school

Gebruikt jouw onderwijsinstelling tablets op school en zijn jullie op zoek naar een (nieuwe) partner? Dan ben je bij Smart2Scool aan het juiste adres! Wij hebben Android tablets en iPads in ons assortiment in verschillende formaten. Tablets worden op school steeds vaker gebruikt en zijn hierdoor soms zelfs niet meer weg te denken. Tegenwoordig is bijna alles gedigitaliseerd. Een tablet is daarom juist geschikt voor jonge kinderen in het basisonderwijs. Kinderen maken op jonge leeftijd al kennis met de digitale wereld. Middels diverse educatieve applicaties kunnen zij al spelend leren. Tevens zijn tablets voor op school handzamer dan laptops. Dit is een van de redenen waarom een tablet ook zeer geschikt is voor scholieren in het middelbaar- en beroepsonderwijs. Een andere reden is dat scholieren hun aantekeningen en lesmateriaal gemakkelijk in een eigen Cloud kunnen opslaan.

Tablets op school
Alle voordelen

Voordelen tablets op school

Tablets op school brengen diverse voordelen met zich mee. Een tablet wordt gezien als een kleine computer die met een speciale pen of vinger bediend kan worden. Toch werken tablets net even anders dan een laptop. Op een tablet kunnen educatieve apps gedownload worden. Deze apps zijn zowel online als offline te gebruiken. Bij een laptop of computer is dit niet mogelijk. Op een tablet is vaak middels een school Cloud informatie te verkrijgen, waardoor het overbodig is om alle boeken mee te nemen naar school. Dit bespaart niet alleen ruimte in een (rug)tas, maar zorgt ook voor verlichting. Een tablet is zeer gemakkelijk in de bediening en heeft een lange batterijduur. In vergelijking met schoolboeken is de aankoop van een tablet relatief voordelig. Tablets voor op school zijn dus een echte uitkomst.

Schadeafhandeling en verzekering

Tablets implementeren

Tablets implementeren op school? Dat kan! Tablets zijn uitermate geschikt binnen een onderwijsinstelling. Ze ondersteunen niet alleen de leerlingen tijdens de lessen, ze bieden ook fijne mogelijkheden voor de docenten. Het zorgt voor nieuwe interactieve mogelijkheden. Smart2Scool levert niet alleen tablets, ook de schadeafhandeling of verzekering nemen wij voor onze rekening. Een totaalpakket dus. Bij het bestellen van tablets voor op school bieden wij de mogelijkheid tot een dekkingsperiode van 36 maanden. Tijdens deze periode wordt er niets afgeschreven. Smart2Scool is de partij om tablets op school te realiseren.

Contact met Smart2Scool

Tablets en meer

Wil je graag een of meer tablets bestellen voor op school? Vraag dan vrijblijvend een brochure aan. Naast onze tablets hebben wij ook laptops en Chromebooks in ons assortiment. Deze devices komen vooral in het hoger onderwijs goed van pas. Heb je nog specifieke vragen over onze apparaten of de vergoedingen? Neem gerust contact met ons op. Smart2Scool helpt je graag verder.

Tablets op school

Meer informatie over tablets op school?

Vraag vrijblijvend een brochure aan

    * verplichte velden