Dé totaaloplossing

Tablets in het basisonderwijs

Tegenwoordig komen kinderen al op vroege leeftijd in aanraking met technologie. Hoewel niet iedereen hier de voordelen van inziet, vinden wij dit juist iets heel leerzaams! Daarom vinden wij ook dat wij kinderen moeten ondersteunen om al spelend te leren. Bij Smart2Scool hebben we daarom diverse devices beschikbaar, waaronder tablets voor het basisonderwijs. Maar dat niet alleen: wij bieden een totaaloplossing, waarbij u niet alleen een device aanschaft, maar deze ook kunt laten verzekeren en repareren in geval van schade.

Tablets basisonderwijs
Snel en accuraat

Verzekering en reparatie

Bij ons bent u altijd verzekerd en als er schade aan een device is, dan zorgen we ervoor dat dit snel gerepareerd wordt. Dit allemaal zodat de leerlingen niet lang gestoord worden tijdens hun leerproces. Door het snelle reparatieproces heeft uw school dus ook niet veel devices nodig. Voor reparaties bent u geen extra geld kwijt, alleen uw eigen risico. De afhandeling van de reparatie van tablets in het basisonderwijs nemen wij ook op ons, dus waar wacht u nog op?

Verzekering en reparatie tablets basisonderwijs
Gebruiksvriendelijkheid

Het voordeel van tablets in het basisonderwijs

Het voordeel van tablets is dat ze gebruiksvriendelijk zijn. Ze liggen qua formaat tussen een laptop en een mobiele telefoon in. Dit is voor kinderen op de basisschool ideaal, een laptop is nog een te groot device voor hen. Maar tablets zijn voor kinderen in het basisonderwijs erg fijn in gebruik. Onze tablets zijn de achtste generatie iPad, deze hebben een gemiddelde accuduur van 12 uur. Op deze tablets kunnen educatieve apps gedownload worden. Door tablets toe te voegen aan het leerproces in het basisonderwijs kunnen ze al spelend leren. Hier zullen ze hun hele schoolcarrière en verdere leven nog plezier van hebben.

Werken met tablets in het basisonderwijs
Altijd veilig

Tablets beschermen

Bij ons hoeft u zich geen zorgen te maken over eventuele schade aan het device. Doordat u bij ons verzekerd bent zullen wij u dekken tegen schade, zoals brand, diefstal en eventuele vochtschade. Wel raden we aan dat u om de tablets te beschermen een beschermhoes aanschaft. Dit is omdat u een tablet, in tegenstelling tot een laptop, niet dicht kunt klappen. Hierdoor is het scherm relatief kwetsbaar.

Gebruik van tablets in het basisonderwijs
Contact opnemen

Interesse? Vraag een offerte aan

Tablets in het basisonderwijs zijn een effectief leermiddel. Zo kunt u de kinderen spelend kennis leren maken met de digitale toekomst. Ook het gebruik van educatieve apps is goed voor de educatie van de kinderen. Wilt u meer weten over tablets in het basisonderwijs? U kunt een offerte bij ons aanvragen en de mogelijkheden bekijken voor uw onderwijsinstelling. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Meer weten over tablets voor het basisonderwijs?

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

    * verplichte velden