Kies voor Smart2Scool

Laptop lease student

Wil je graag een laptop ter lease aanbieden aan een student? Dan ben je bij Smart2Scool aan het juiste adres. Onze specialisten staan met ons aanbod voor jouw onderwijsinstelling klaar om een mogelijke onderwijsonderbreking tot een minimum te beperken. Wij nemen dit initiatief zodat alle leerlingen aan de slag kunnen met hun digitale lesmateriaal. Je kunt bij ons niet alleen terecht voor het huren van een device, wij steken onze mouwen ook graag voor je op als het gaat om het kopen en/of verzekeren van een iPad of vaste device. Wil je te allen tijde op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen? Raadpleeg dan ons inzichtelijke serviceportaal. Voor leerlingen en studenten is een laptop een effectief leermiddel en daarom is de mogelijkheid tot leasen erg van belang. Bekijk direct ons aanbod of neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Laptop leasen student
Pak nu je kans!

Voordelen van een laptop leasen voor een student

De mogelijkheid voor studenten om een laptop te kunnen leasen levert vele voordelen op. Na een laptop leasen kan de student namelijk bij alle digitale leermiddelen die gebruikt worden in het onderwijs, daarnaast wordt huiswerk maken eenvoudiger. Bovendien kunnen ze gebruik maken van vele programma’s en apps die ook offline te gebruiken zijn. Ideaal voor werken zonder internetverbinding. Verder biedt een laptop ook veel vrijheid in het downloaden en installeren van programma’s. Al onze laptops hebben een groot geheugen, dus er zal geen sprake zijn van het feit dat de laptop vol zit. Het grootste voordeel van het huren van een laptop blijkt uit het financiële gedeelte. Bij het huren betaalt de school een vast maandelijks bedrag en als je een device koopt, dan ben je eenmalig een groot bedrag kwijt.

laptop lease student
Aandacht voor jouw wensen

Problemen laptop ter lease voor een student?

Bij de laptop lease voor een student zijn ook enkele nadelen verbonden. Kies je ervoor om een device te huren, dan is de school zelf verantwoordelijk voor het uitvoeren van updates en virusscanners. En in de loop van de tijd zal de laptop een kortere batterijduur hebben. Dit is uiteraard ook van toepassing bij het kopen van een laptop voor studenten. Veroorzaakt de korte batterijduur problemen? Dan kun je altijd bij onze experts terecht! Jouw tevredenheid staan bij ons op nummer één.

Laptop lease student
Maak kennis met ons

Meer weten over laptop huren student?

Binnen het onderwijs vormt een laptop een ondersteuning. Lessen worden interactief als je voor een student een laptop gaat leasen. Alle vakken en aantekeningen kunnen vanaf dan online bijgehouden worden. Smart2Scool ondersteunt de ontwikkeling van de jongste en de oudere studenten! Heb je meer informatie nodig over een laptop huren voor studenten of wil je een op maat gemaakte offerte? Neem dan gerust contact met ons op! Wij staan voor je klaar.

Meer informatie over de beste laptop kopen voor school?

Vraag vrijblijvend een brochure aan

    * verplichte velden