Digitaal onderwijs is actueler dan ooit

Beste laptop voor middelbare scholieren

Mobiele devices zoals laptops en tablets zijn niet meer weg te denken uit het moderne onderwijs. Tegenwoordig leren kinderen op een steeds jongere leeftijd om te gaan met deze devices. Middelbare scholieren zijn zeer bedreven in de digitale wereld en daarom worden de boeken en schriften op school vervangen door laptops. Op een laptop staat alles overzichtelijk bij elkaar en kunnen de scholieren snel hun rooster tevoorschijn halen. Een laptop in het onderwijs is actueler dan ooit en brengt vele voordelen met zich mee. Is jouw onderwijsinstelling op zoek naar de beste laptop voor middelbare scholieren? Smart2Scool helpt graag. Wij hebben ter ondersteuning van het voortgezet onderwijs verschillende devices op voorraad en helpen graag bij de digitalisering van jouw onderwijs.

Tablet op middelbare school
Beste keuze voor een laptop

Een Chromebook, een Windows-laptop of een Macbook?

We kijken naar een aantal zaken bij de keuze voor de beste laptop voor middelbare scholieren. Een belangrijk punt bij Smart2Scool is de zuinigheid. Als jouw school op zoek is naar een zuinige laptop, dan raden we een Chromebook aan. Met deze zuinige laptop kunnen middelbare scholieren de hele dag werken. In de Macbooks en Windows-laptops zit een krachtige hardware, waardoor deze minder zuinig werken. Deze hardware wordt ingezet voor foto- en videobewering en gamesessies. De keuze voor de beste laptop voor middelbare scholieren is vooral afhankelijk van de doeleinden. Moet de laptop zuinig werken of moeten er juist video’s op bewerkt kunnen worden? Wij voorzien je graag bij al je voorkeuren.

Keuzestress voor laptop
Smart2Scool dekt de schade

Beste laptop voor middelbare scholieren verzekeren

Is de beste laptop voor middelbare scholieren ook verzekerd? Smart2Scool dekt in veel gevallen de schade van mobiele devices. Denk bijvoorbeeld aan onvoorziene schades. Wij dekken de schade als laptops per ongeluk vochtschade oplopen. Ook wanneer de laptop per ongeluk is gevallen en bij diefstal dekken we de schade. In dit laatste geval moeten er wel inbraaksporen aangetoond worden of moet er sprake zijn van bedreiging/geweld. Onze laptops zijn ook verzekerd tijdens transport. Na de standaard fabrieksgarantie neemt onze verzekering het risico over. Op dat moment komt het eigen risico om de hoek kijken bij sprake van schade. Alle onverwachte buitenkomende schades verzekeren we. In het mooiste geval beschadigen de middelbare scholieren hun laptop niet en gaan ze jarenlang mee.

Laptop verzekeren tegen schade
Nog vragen?

Contact Smart2Scool

Ben je enthousiast geraakt en wil je in jouw onderwijs je middelbare scholieren voorzien van de beste laptop? Kies dan voor Smart2Scool. Met al onze kennis en ervaring helpen we je graag bij de digitalisering van jouw onderwijs. Heb je nog vragen omtrent de beste laptop voor middelbare scholieren? Aarzel niet en neem contact met ons op. Onze medewerkers beantwoorden al je vragen.

Meer informatie over de beste laptop voor de middelbare scholieren?

Vraag vrijblijvend een brochure aan

    * verplichte velden