Ontzorging in digitale devices

Partij laptops voor het onderwijs

Ben jij op zoek naar een partij laptops voor jouw onderwijsinstelling? Dan helpt Smart2scool je graag uit de brand! Wij zijn een betrouwbare leverancier en kunnen scholen volledig ontzorgen op het gebied van digitale devices. Of het nou gaat om een grote school waar honderden apparaten nodig zijn of een kleinere instelling met een bescheiden aantal leerlingen en medewerkers, wij kunnen de juiste partij laptops leveren.

Bovendien bieden wij ook veel mogelijkheden voor het verzekeren, beheren en ondersteunen van een verzameling aan laptops. Zo hoeft jouw school zich alleen maar te focussen op het lesgeven en leren. Heb je hier behoefte aan? Neem contact op!

Partij laptops van Smart2scool
Het onderwijs digitaliseren

Voordelen bulk laptops huren/aanschaffen

In het onderwijs worden digitale devices tegenwoordig veel ingezet om de kwaliteit van de lesstof te verbeteren. Bij Smart2scool kun je bulk laptops huren tegen een maandelijks laag bedrag of (direct of na afloop van de huurperiode) aanschaffen. Een partij laptops brengt een aantal voordelen mee.

Zo kunnen wij voor een partij laptops aantrekkelijke kortingen bedingen bij een verzameling aan topmerken van onze leveranciers. Wij helpen je graag bij het maken van een keuze om een stapel laptops te huren, leasen of kopen en bieden de beste oplossingen voor het budget. Met een partij laptops hebben alle leerlingen en medewerkers toegang tot hetzelfde systeem, educatieve apps en lesmateriaal, waarop het onderwijs kan worden afgestemd. Van Windows tot Apple, wij hebben alles in huis.

Voordelen bulk laptops huren of aanschaffen
Beheer, verzekering, schadebehandeling & reparaties

Volledige ontzorging voor een verzameling laptops

Bij Smart2scool zijn we merkonafhankelijk en kunnen we een verzameling laptops van de beste merken leveren. Denk bijvoorbeeld aan Apple, Acer, Lenovo, HP en zo kunnen we eindeloos doorgaan. Wij bieden het meest toepasselijke device voor jouw school met uitstekende garantie. Maar dat is niet alles.

Je kunt namelijk bij ons terecht voor een totaalpakket van een partij laptops met beheer, verzekering, schadebehandeling en reparaties. Wat houdt dat in? Met onze verzekeringen zorg je ervoor dat de stapel laptops worden gedekt tegen diefstal, schade of verlies. Is er toch schade aan een laptop? Dan kunnen wij deze snel behandelen en een goede vervanger regelen. Vervolgens zorgen we dat de stapel schoollaptops binnen no-time worden gerepareerd. Zo zit jouw instelling met een partij laptops nooit zonder device.

Partij laptops door Smart2scool
Haal alles uit het onderwijs

Uitstekende partij laptops van Smart2scool

Wilt u kunnen rekenen op volledige ontzorging met een bulk aan laptops voor het digitaliserende onderwijs? Dan is Smart2scool dé betrouwbare partner die je nodig hebt. Met onze innovatieve oplossingen kun je niet alleen een partij laptops huren of aanschaffen, maar ook volledig op afstand beheren met onze veilige systeemintegraties. Wil je meer weten over de mogelijkheden of heb je vragen over een partij laptops? Neem gerust contact op met onze specialisten en we informeren je graag. Haal alles uit het onderwijs!

Benieuwd wat we voor jouw school kunnen betekenen?

Kom met ons in contact

    Ik ben een...

    * verplichte velden

    Willem Schuil

    Willem Schuil

    Heeft u vragen of persoonlijk advies nodig?

    telefoon06 53327004 mailwillem.p.schuil@smart2scool.nl