Yvonne vertelt hoe ze bij Smart2Scool terecht kwam

Studeren? Echt niet!

03-12-2020

Ik was vastberaden toen ik van de havo kwam. Werken, dat ging ik doen. Dat was niet bepaald wat mijn ouders voor ogen hadden. Maar, ik liet het er niet bij zitten en na een heleboel telefoontjes had ik het voor elkaar. Ik mocht aan de slag bij een verzekeraar en kwam daarmee al heel vroeg in mijn huidige vakgebied terecht.

Daar ging ik dan als 17-jarige. Het werd de afdeling herverzekeringen, waar ik typiste was. Indrukwekkend allemaal, want het was heel internationaal, echt het grotere werk. Het lukte me om me steeds verder op te werken. Ik stroomde door van het secretariaat naar de administratie.

Daar hield het niet op, want het ondernemerschap kwam op mijn pad in de vorm van Wim Schuil. Hij kwam bij mij op de afdeling werken, maar besloot voor zichzelf te beginnen en vroeg me of ik me bij hem aan wilde sluiten. Dat zag ik wel zitten, dus zo gezegd, zo gedaan.

Inmiddels zijn we zo’n 34 jaar en flink wat ervaringen verder. Eerst vooral internationaal, maar nu met Smart2Scool voornamelijk binnen de landsgrenzen. Nog elke dag blijf ik leren en ik ben van plan dat voorlopig nog zo te houden.

Al met al kan ik wel stellen dat ik vooral heb geleerd door ervaring. Door niet te studeren heb ik niets gemist.

– Yvonne