Welke laptop is het meest geschikt?

School laptop 13 inch

Wil jouw onderwijsinstelling graag compacte laptops aanschaffen voor op school? Dan raden wij een laptop van 13 inch aan. Dit formaat laptop is ideaal om in een schooltas te vervoeren, heeft een relatief licht gewicht én is superfijn in gebruik. Wij hebben diverse laptops in ons assortiment. Op scholen komt digitalisering steeds vaker voor. Onze laptops zijn daarom geschikt voor zowel basis-, voorgezet- als beroepsonderwijs. Wil je een school laptop met een formaat van 13 inch aan jouw studenten kunnen bieden, waarop zij zowel online als offline kunnen werken? Dan ben je bij Smart2Scool aan het juiste adres. Afhankelijk van de specificaties zijn de mogelijkheden bij ons eindeloos!

School laptop 13 inch voor leerlingen
De voordelen van een 13 inch laptop

Voordelen laptop op school

Welk soort onderwijs je ook geeft, een 13 inch laptop is altijd een ideale toevoeging voor op school. Een laptop biedt namelijk vele voordelen. Het is een toegankelijk formaat en dit betekent dat zowel een MacBook, Chromebook als een ander soort laptop in 13 inch te verkrijgen is. Studenten kunnen gemakkelijk een hele dag werken op een MacBook of een andere zuinige laptop, tenzij er zware programma’s gebruikt moeten worden voor bijvoorbeeld foto- en videobewerking. Wanneer je echt weinig energie van de accu wilt verbruiken, raden wij een Chromebook aan. Een Chromebook is minder uitgebreid en daardoor ideaal wanneer je alleen online in een Cloud wilt werken. MacBooks en Windows laptops hebben krachtigere hardware en moeten daarom doorgaans sneller opgeladen worden. Smart2Scool heeft diverse geschikte opties voor een 13 inch laptop voor school.

School laptop 13 inch voor studenten
Specificaties en verzekeringen van laptop

Welke laptop heeft jouw voorkeur?

Een 13 inch laptop voor school biedt een SSD-opslagruimte van 256 GB en een werkgeheugen van 8 GB. Hierdoor is het mogelijk om verschillende programma’s en apps te downloaden. De laptops van Smart2Scool zijn allen zeer toereikend voor het onderwijs. Wanneer een laptop schade heeft, ontfermen wij ons ook over een snelle afhandeling. Wij nemen de zorg uit handen en zorgen ervoor dat de administratieve formulieren volledig van de school overgenomen worden. Wij bieden wel de mogelijkheid om inzicht te krijgen via het serviceproces middels ons online serviceportaal. Zo zie je te allen tijde de status van het schadeherstel van bijvoorbeeld een school laptop met het 13 inch formaat.

School laptop 13 inch de voordelen
Contact met Smart2Scool

Laptops en meer

Smart2Scool verkoopt naast een 13 inch laptop ook andere devices voor op school. Zo kun je bij ons ook terecht voor tablets. Tablets zijn kleiner van formaat en daardoor erg handig in gebruik. Heb je nog specifieke vragen over een 13 inch laptop voor school? Neem gerust contact met ons op. Wij helpen je graag verder.

Meer informatie over een geschikte laptop?

Vraag vrijblijvend een brochure aan

    * verplichte velden