Alles altijd digitaal beschikbaar op één plek

Middelbare school laptop

Werk je op de middelbare school en is jouw onderwijsinstelling op zoek naar een goede laptop voor studenten? Schaf een goed model aan via Smart2Scool. Wij helpen scholen hier graag mee. Het blijft niet bij alleen de aanschaf. Ook de verzekering en schadeafhandeling van jouw middelbare school laptop kunnen via ons verlopen. Naar de middelbare school gaan met een laptop van Smart2scool is perfect. Studenten hebben namelijk altijd al het digitale lesmateriaal, bestanden, ondersteunende programma’s en aantekeningen bij de hand. Alles wordt opgeslagen in de Cloud, dus leerlingen kunnen altijd overal bij. Bestel direct een nieuwe laptop voor de middelbare school of vraag meer informatie aan.

Middelbare school laptop voor leerlingen
Windows en Mac beschikbaar

Voordelen middelbare school laptop

Aan een laptop voor de middelbare school zitten veel voordelen. Onderstaand vind je er enkele opgesomd en toegelicht.

Altijd toegang

Studenten hebben altijd toegang tot digitaal lesmateriaal. Ze kunnen alles wat ze nodig hebben online (in de Cloud) en offline (op de harde schijf) opslaan. Ze kunnen dus altijd en overal zonder problemen bij al hun digitale materiaal en aantekeningen.

Verschillende besturingssystemen

Bij Smart2Scool hebben we zowel laptops met het Mac- als met het Windows-besturingssysteem. Zo kunnen scholen zelf kiezen wat ze het beste en fijnste vinden op het gebied van een middelbare school laptop.

Energiezuinig

De batterij van een nieuwe middelbare school laptop houdt het zonder problemen 8 uur vol. Hiermee komen leerlingen dus gemakkelijk hun schooldag door.

Verzekering middelbare school laptop

Dekkingsperiode van 48 maanden

Bij Smart2Scool kun je niet alleen een laptop voor de middelbare school bestellen, wij kunnen ook de verzekering en schadeafhandeling regelen, zodat je daar niet naar om hoeft te kijken.

Afschrijving

In de eerste 2 jaar wordt er niets afgeschreven op de middelbare school laptop. In het derde jaar is de afschrijving 20% van de nieuwprijs en in het vierde jaar is dit 30%.

Eigen risico

Het eigen risico van laptops voor de middelbare school bedraagt €75,-. De afhandeling hiervan bij schade wordt direct via iDeal in rekening gebracht bij de verzekerde en/of eindgebruiker.

Vergoeding

Wanneer een middelbare school laptop vergoed moet worden, ontvangt de leerling een model dat gelijkwaardig is aan het verzekerde object.

Meer dan laptops

Andere devices

Bij Smart2school kunnen scholen niet alleen terecht voor een middelbare school laptop. Heb je bijvoorbeeld al eens gedacht aan een tablet? Een tablet is erg handig als je iets zoekt dat handzaam is. Een belangrijk voordeel van tablet is het gemak in gebruik. Met het touchscreen vinden leerlingen snel en eenvoudig hun weg in alle apps.

Middelbare school laptop of een tablet
Bestel direct een nieuwe middelbare school laptop

Contact Smart2Scool

Wil je meer informatie over een laptop voor de middelbare school? Of wil je direct bestellen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of vul onderstaand aanvraagformulier in. Ook wanneer je vragen hebt over onze andere devices of de mogelijkheden bij Smart2Scool staan we voor je klaar. Wij ondersteunen jou zo goed mogelijk in de digitalisering binnen het onderwijs.

Meer informatie over de aanschaf van een middelbare school laptop?

Vraag vrijblijvend een brochure aan

    * verplichte velden

    Willem Schuil

    Willem Schuil

    Heb je vragen of persoonlijk advies nodig?

    telefoon06 53327004 mailwillem.p.schuil@smart2scool.nl