Altijd alles digitaal bij de hand

Laptops in het onderwijs

Door digitalisering zijn laptops in het onderwijs tegenwoordig niet meer weg te denken. Kinderen komen op steeds jongere leeftijd in aanraking met mobiele devices zoals tablets en laptops. Al spelend maken ze zich deze handige apparaten helemaal eigen en zo ook het lesmateriaal. Smart2scool heeft verschillende devices in haar assortiment ter ondersteuning van het onderwijs. Zo kunnen wij jouw school van Windows laptops, Chromebooks, Macbooks en tablets voorzien. In het basisonderwijs wordt voornamelijk met tablets gewerkt, omdat deze gemakkelijk met de vinger te bedienen zijn en een aanzienlijk kleiner formaat hebben dan een laptop. Voor het voortgezet- en beroepsonderwijs raden wij echter laptops of Chromebooks aan, want deze devices beschikken over een besturingsysteem dat meer aankan en waar aantekeningen veilig op kunnen worden opgeslagen. Bovendien zijn ze ook handiger om meerdere dingen tegelijk te doen. Smart2Scool is jouw ideale partner wanneer je op zoek bent naar tablets, Chromebooks of laptops voor in het onderwijs.

Laptops in het onderwijs
Multifunctioneel in gebruik

Voordelen laptops in het onderwijs

Smart2scool heeft laptops en mobiele apparaten in het assortiment. Naast Chromebooks zijn laptops in het onderwijs een uitstekende keuze. Daarom spelen we hier op in met een passend aanbod. We hebben de voordelen van een laptop voor jou op een rijtje gezet:

Zowel online als offline te gebruiken: Al het onderwijsmateriaal en bestanden met aantekeningen zijn hierdoor gemakkelijk online in de Cloud op te slaan. Maar, ook wanneer je geen wifi hebt zijn bestanden eenvoudig op de harde schijf van de laptop op te slaan, zodat niks verloren gaat. Laptops hebben namelijk een grote opslagruimte.

Uitstekende batterij: laptops zijn energiezuinig. De batterij van laptops in het onderwijs gaan gemakkelijk een hele schooldag mee.

Diverse besturingssystemen: Bij Smart2scool kan je kiezen tussen laptops met diverse besturingssystemen. Zo heb je de keuze tussen een Macbook of Windows-laptop . Wij adviseren je graag over de verschillen en luisteren naar jouw voorkeur.

laptops in het onderwijs
Chromebook, Macbook of Windows-laptop

Hoe kies ik de juiste laptop?

Voor jouw school is het belangrijk om de juiste laptops aan te schaffen. Denk na over waar deze aan moet voldoen en waar de laptops voor worden gebruikt. Je kunt ook altijd bij ons terecht voor advies. Een Chromebook wordt veel gebruikt als schoollaptop en dat is niet zomaar. Het is een zeer zuinige laptop waarbij de batterij lang meegaat, die alleen optimaal functioneert met internet door de lichte software. Windows-laptops en Macbooks zijn daarentegen niet zo zuinig, omdat ze op krachtige hardware draaien. Dit zijn wel de ideale laptops in het onderwijs voor intensieve taken als foto- en videobewerking en het spelen van (educatieve) spelletjes. Zo zijn er genoeg zaken om rekening mee te houden, maar maak je niet druk. Smart2scool helpt je graag bij het kiezen van de juiste laptop!

waar moeten laptops in het onderwijs aan voldoen
Smart2scool ontzorgt!

Verzekering laptops in het onderwijs

We nemen graag alle zorgen uit handen, zo ook voor de laptops in het onderwijs. Daarom regelt Smart2Scool indien nodig ook de schadeafhandeling van jouw mobiele devices. Wij hebben een snelle schadeherstel service. Het enige wat jij hiervoor hoeft te doen is de schade te melden. Dit is mogelijk door ons schadeformulier in te vullen. Wij bieden ook de mogelijkheid om de devices binnen jouw onderwijsinstelling te laten verzekeren bij Smart2Scool. Mobiele devices verzekeren? Bekijk dan onze verzekeringen.

Laptops in het onderwijs
Bestel direct laptops voor in het onderwijs

Contact Smart2Scool

Heb je nog vragen over de diverse varianten laptops voor in het onderwijs? Neem gerust contact met ons op. Onze medewerkers helpen je graag verder. Samen bekijken en bespreken zij met jou de diverse mogelijkheden.

Meer informatie over laptops in het onderwijs?

Vrijblijvend brochure aanvragen

    * verplichte velden