Altijd alles digitaal bij de hand

Laptops in het onderwijs

De digitalisering slaat ook in het onderwijs zijn slag. Steeds meer kinderen komen op jongere leeftijd met mobiele devices in aanraking. Zo wordt er tegenwoordig in het onderwijs steeds meer gebruik gemaakt van laptops en tablets. Smart2Scool heeft verschillende devices in haar assortiment. Wij bieden deze aan ter ondersteuning van de digitalisering in het onderwijs. Zo hebben wij tablets van het merk Apple, Windows laptops, Macbooks en Chromebooks. In het basisonderwijs wordt voornamelijk gebruik gemaakt van tablets, deze zijn eenvoudig met je vinger te bedienen. Daarbij zijn ze gemakkelijk in gebruik, aangezien het formaat aanzienlijk kleiner is dan een laptop. Voor het voortgezet- en beroepsonderwijs raden wij laptops en/of Chromebooks aan. Deze devices zijn namelijk voorzien van een besturingssysteem waarop alle aantekeningen veilig opgeslagen kunnen worden. Smart2Scool is jouw ideale partner wanneer je op zoek bent naar tablets, Chromebooks of laptops voor in het onderwijs.

Laptops in het onderwijs
Multifunctioneel in gebruik

Voordelen laptops in het onderwijs

Smart2Scool heeft diverse mobiele devices in het assortiment. Naast Chromebooks, zijn de laptops in het onderwijs een populaire keuze. Smart2Scool begrijpt dit volledig, je hebt hier namelijk veel profijt bij. We hebben de voordelen voor jou op een rijtje gezet:

Een laptop is zowel online als offline te gebruiken: Alle bestanden en onderwijsmateriaal zijn hierdoor gemakkelijk online op te slaan in de Cloud. Maar, wanneer het internet niet toereikend is zijn bestanden eenvoudig opslaan op de harde schijf van de laptop. Een laptop heeft namelijk een grote opslagruimte.

Goede batterij: Een laptop is energiezuinig. De batterij van laptops gaan in het onderwijs gemakkelijk een hele dag mee. Perfect voor een lange schooldag!

Diverse besturingssystemen: Bij Smart2Scool heb je bij laptops de keuze uit diverse besturingssystemen. Zo kun je kiezen uit een Windows-laptop of een Macbook. Wij adviseren je graag over deze verschillen.

Laptops in het onderwijs
Wij ontzorgen!

Verzekering laptops in het onderwijs

We nemen graag alle zorg uit handen, zo ook voor de laptops in het onderwijs. Daarom regelt Smart2Scool indien nodig ook de schadeafhandeling van jouw mobiele devices. Wij hebben een snelle schadeherstelservice. Het enige wat jij hiervoor hoeft te doen is de schade te melden. Dit is mogelijk door ons schadeformulier online in te vullen. Wij bieden ook de mogelijkheid om de devices binnen jouw onderwijsinstelling te laten verzekeren bij Smart2Scool. Laptops voor in het onderwijs verzekeren? Bekijk dan onze verzekeringen.

Laptops in het onderwijs
Bestel direct laptops voor in het onderwijs

Contact Smart2Scool

Heb je nog vragen over de diverse varianten laptops voor in het onderwijs? Neem gerust contact met ons op. Onze medewerkers helpen je graag verder. Samen bekijken en bespreken zij met jou de diverse mogelijkheden.

Meer informatie over laptops in het onderwijs?

Vrijblijvend brochure aanvragen

    * verplichte velden