Steeds meer online

Laptop voor middelbare school

Heb je scholieren die een laptop voor de middelbare school nodig hebben? Dan ben je bij Smart2Scool aan het juiste adres. Wij kunnen je voorzien van een goede laptop, maar daar blijft het niet bij. Wij maken ook de verzekering en schadeafhandeling van jouw device in orde. Met een nieuwe laptop van Smart2Scool leren jouw scholieren op de middelbare school alles over de digitale wereld. Ze kunnen bijvoorbeeld interactief onderwijs volgen met behulp van digitaal onderwijsmateriaal of om leren gaan met online huiswerk. Zo zijn ze goed voorbereid op hun digitale toekomst. Bestel direct een nieuwe device voor je scholieren of vraag meer informatie aan over een laptop voor het middelbaar onderwijs. Straks kunnen jouw kinderen de digitale wereld zelfstandig bewandelen.

laptop voor middelbare school
Moderne digitale onderwijs

Voordelen laptop voor middelbare school

Een laptop voor de middelbare school biedt vele voordelen. Enkele van deze voordelen vind je hieronder:

Onbeperkt toegang

Met een laptop heb je altijd toegang tot digitaal lesmateriaal. Scholieren kunnen op hun laptop alles wat ze nodig hebben eenvoudig online (in de Cloud) en offline (op de harde schijf) opslaan. Zo hebben ze altijd en overal hun bestanden bij de hand.

Verschillende besturingssystemen

Bij Smart2Scool kun je kiezen uit zowel Mac als Windows als besturingssysteem. Zo is er voor ieder wat wils op het gebied van een laptop.

Energiezuinig

De batterij van een nieuwe laptop gaat gemakkelijk 8 uur mee. Dit is ideaal, want hiermee komen je scholieren dus perfect hun schooldag door.

Laptop voor middelbare school en prive
Wij dekken de schade

Verzekering laptop voor middelbare school

Bij Smart2Scool kun je niet alleen een laptop voor de middelbare school bestellen, maar wij regelen ook graag de verzekering en schadeafhandeling, zodat je daar geen omkijken naar hebt.

Afschrijving

In de eerste 2 jaar wordt er op de laptop niets afgeschreven. De afschrijving is in het derde jaar 20% van de nieuwprijs en deze is in het vierde jaar 30%.

Eigen risico

Het eigen risico van onze devices bedraagt €75,-. De afhandeling hiervan wordt bij schade direct via iDeal in rekening gebracht bij de verzekerde.

Vergoeding

Zodra de laptops van je scholieren vergoed moeten worden, ontvang je een model dat gelijkwaardig is aan het verzekerde object.

verzekering laptop voor middelbare school
Neem contact met ons op

Maak kennis met Smart2Scool

Wil je direct een nieuwe laptop voor de middelbare school bestellen? Of wil je eerst wat meer informatie? Aarzel dan niet en neem vrijblijvend contact met ons op of vul onderstaand aanvraagformulier in. Ook wanneer je vragen hebt over onze andere devices of de mogelijkheden beantwoorden we deze graag.

Meer informatie over een laptop voor middelbare school?

Vraag vrijblijvend een brochure aan!

    * verplichte velden