Steeds meer online

Goede school laptop

Het gevolg van digitalisering is dat laptops steeds belangrijker worden. Dat geldt zeker ook in het onderwijs. Daar is een goede school laptop niet meer weg te denken. Zowel in het basisonderwijs, voortgezet onderwijs als in het beroepsonderwijs. Scholieren gaan tegenwoordig al vanaf jonge leeftijd zeer goed om met mobiele devices. Bij Smart2Scool bieden we de beste mogelijkheden als je op zoek bent naar een goede laptop voor school. Daarom laten we onderwijsinstellingen graag kennismaken ons ruime aanbod. Bij Smart2Scool bieden we een totaaloplossing. Maar wat houdt dat in? Bij ons kun je niet alleen gemakkelijk laptops aanschaffen, ze kunnen ook gelijk verzekerd worden! Ook de schadeafhandelingen verlopen via ons. Zo heb je alles onder één dak!

Goede school laptop
Modern digitaal onderwijs

Voordelen van een goede school laptop

  • Online en offline gebruik

Met een laptop kunnen studenten zowel online als offline werken in de Cloud. Hierdoor hebben zij dus altijd toegang tot hun bestanden en kunnen ze overal aan het werk.

  • Besturingssystemen

Bij Smart2Scool bieden we Mac of Windows aan als besturingssysteem. Zo kan iedereen werken met hetgeen hij/zij het fijnst vindt. Weet je niet precies welk systeem bij jouw onderwijsinstelling past? Onze medewerkers helpen en adviseren je graag!

  • Energiezuinig

Met een goede laptop kun je gemakkelijk een hele schooldag doorkomen. Zijn studenten bijvoorbeeld veel bezig met videobewerking of andere zware programma’s? Dan zal de accu van de laptop sneller leeg gaan.

  • Goede vervanger

Een groot voordeel van een laptop is dat de zware schoolboeken worden vervangen door een lichte laptop. Lesmateriaal kan gemakkelijk worden opgeslagen in de Cloud. Zo kun je alles overzichtelijk op één plek neerzetten. Op deze manier raken bestanden nooit kwijt.

Goede school laptop voor kinderen
Welke laptop?

Beste keuze laptop

Welke laptop moet je kiezen en waar moet je op letten? Als we gaan vergelijken wat een goede laptop is voor school, kijken we naar een aantal zaken. We kijken vooral naar de zuinigheid van de laptop. Met een Chromebook kunnen scholieren met een volle accu een hele dag werken. Als je voor een zuinige laptop wilt kiezen, adviseren wij dus een Chromebook. De laptop heeft een licht gewicht, waardoor hij extra fijn is voor in de schooltas. Verder kijken we ook naar welk besturingssysteem het beste bij jouw onderwijsinstelling past. Graag adviseren we je verder om voor jou een goede laptop uit te kiezen voor school.

Goede school laptop
Neem contact op

Contact met Smart2Scool

Smart2Scool is jouw ideale partner in het digitale onderwijs. Heb je verder nog vragen over een goede schoollaptop? Twijfel dan niet een neem contact met ons op. Smart2Scool helpt je graag verder!

Meer informatie over een goede laptop voor school?

Vraag vrijblijvend een brochure aan!

    * verplichte velden