Welke laptop?

Beste laptop voor school

Benieuwd naar de beste laptop voor school? Tegenwoordig is een goede laptop in het onderwijs van essentieel belang. Er wordt in het onderwijs steeds meer gedigitaliseerd, wat een laptop inmiddels bijna onmisbaar maakt. Ook worden laptops steeds vaker de vervangers van boeken. Op laptops kunnen studenten gemakkelijk en overzichtelijk alle boeken en documenten opslaan. Middelbare scholieren zijn tegenwoordig al zeer goed digitaal onderlegd, omdat ze al vanaf een jonge leeftijd omgaan met mobiele devices. Bij Smart2Scool zijn er talloze mogelijkheden. Daarom vertellen we je graag meer over ons aanbod, zodat je de beste laptop voor jouw school kunt selecteren!

Beste laptop voor school
De diverse opties

Macbook, Chromebook of Windows-laptop?

Maar welke laptop is nou de beste laptop voor jouw school? Welke moet je kiezen en waar moet je op letten? Smart2Scool helpt je graag verder. Welke laptop uiteindelijk het meest geschikt is voor jouw onderwijsinstelling, hangt af van hoe en waarvoor de laptop gebruikt gaat worden. We kijken naar een aantal zaken om het beste device voor je te selecteren. Onze focus ligt op een zuinige laptop, zodat je er de hele dag mee kunt werken. Als studenten zware taken zoals foto-en videobewerking moeten uitvoeren, zijn Macbooks en Windows-laptops minder zuinig. Ben je juist op zoek naar een laptop waarvan de batterij langer meegaat? Kies dan voor een Chromebook. De laptop is ook nog eens licht van gewicht, wat extra handig is voor in een schooltas! Smart2School helpt je graag bij het uitkiezen van de beste laptop voor school.

Beste laptop voor school
Ontzorging van Smart2Scool

Verzekering laptop

Is de beste laptop voor school ook verzekerd? Smart2Scool dekt in de meeste gevallen de schade aan de devices. De schade wordt gedekt als studenten de laptop per ongeluk hebben laten vallen, het apparaat vochtschade oploopt en als er een bedreigende/gewelddadige diefstal heeft plaatsgevonden. Ook tijdens transport, zoals heen en weer naar school, is  de laptop verzekerd. Na de standaard fabrieksgarantie neemt onze verzekering het over. Er is wel sprake van een eigen risico bij schade. Alle onverwachte buitenkomende schades verzekeren we voor je. Het mooiste geval is natuurlijk dat de beste laptop voor school zo lang mogelijk meegaat en geen onnodige schade oploopt!

Beste laptop voor school
Maak kennis met ons

Contact over de beste laptop voor school

Smart2Scool is graag je betrouwbare en flexibele partner in het digitale onderwijs. Heb je nog vragen over wat de beste laptop is voor school? Twijfel dan niet en neem gerust contact met ons op. Onze medewerkers helpen je graag verder. Zo kunnen we samen bekijken en bespreken welke mogelijkheden er zijn. Vraag direct een offerte aan of bekijk eerst de mogelijkheden met jouw onderwijsinstelling. We helpen graag bij het digitaliseren van jouw onderwijs!

Meer informatie over de beste laptop voor school?

Vraag vrijblijvend een brochure aan

    * verplichte velden