Leasen, verzekeren & repareren

Waarom kiezen voor een leenlaptop?

Leenlaptops voor scholen zijn tegenwoordig onmisbaar in het onderwijs. Een leenlaptop biedt een tijdelijke oplossing aan leerlingen en leraren, wanneer hun eigen apparaten defect of verloren zijn geraakt. Bij Smart2scool bieden we vervangende apparaten, zodat het onderwijs zo kort mogelijk wordt onderbroken. Door de digitalisering worden mobiele apparaten zoals iPads, Chromebooks en laptops namelijk steeds vaker en al op vroege leeftijd ingezet tijdens schoollessen. Schriften en boeken worden vervangen door interactieve lessen met educatieve apps die de leskwaliteit verbeteren. Komen jouw medewerkers of leerlingen zonder apparaat te zitten? Dan wordt het al snel lastig om een les effectief te volgen. Daarom is het belangrijk om snel te kunnen schakelen en de mogelijkheid tot een leenlaptop aan te bieden. Smart2scool ondersteunt jouw instelling.

leenlaptop scholen
Selecteer de juiste laptop

Goede leenlaptop school

Tijdens jouw zoektocht naar de juiste leenlaptop voor school, kom je in aanraking met een ongekend aanbod aan apparaten om uit te kiezen. Bij Smart2scool hebben we het wat eenvoudiger voor je gemaakt, door een beperkt aanbod aan uitstekende leenlaptops te selecteren. Zo kun je ervoor kiezen om een Chromebook, Macbook of Windows leenlaptop te leasen en deze als leenlaptop aanbieden op jouw onderwijsinstelling. Zo heb je altijd een leenlaptop school ter beschikking, in het geval van schade of verlies.

Het is belangrijk om de juiste overwegingen te maken bij het kiezen van een goede leenlaptop school. MacBooks en Windows-laptop zijn over het algemeen niet erg zuinig, doordat ze gebruikmaken van krachtige hardware om allerlei zware taken uit te voeren. Foto- en videobewerking, gamesessies of het gebruik van meerdere intensieve apps zijn gemakkelijk uit te voeren op deze leenlaptop. Een Chromebook daarentegen, werkt zuinig met een batterij die lang meegaat, maar heeft internet nodig om optimaal te functioneren. Een Chromebook maakt gebruik van lichte software. Twijfel je over de ideale leenlaptop voor jouw school? Vraag onze specialisten om advies over leenlaptop.

Alles onder één dak

Implementatie en beheer van leenlaptop scholen

Smart2scool ondersteunt jouw instelling in het beheer van leenlaptops en biedt reparatiediensten en verzekeringen aan, om alles omtrent mobiele apparaten optimaal geregeld te hebben. Het aanvragen, uitgeven en het complete beheer van leenlaptops scholen regel je gemakkelijk in ons online serviceportaal. Leerlingen, ouders en medewerkers krijgen allemaal toegang tot dit overzichtelijke systeem voor jouw device(s). Met leenlaptop scholen helpen we je graag om het leerproces zo kort mogelijk te onderbreken. Wil je alles onder één dak hebben op het gebied van digitale devices? Dan is Smart2scool jouw betrouwbare partner voor een totaaloplossing.

leenlap school Smart2scool
Wij ondersteunen het onderwijs

Smart2scool voor leenlaptops & meer

Smart2scool is er om de digitalisering van het onderwijs te ondersteunen. Wij helpen je graag verder met leenlaptop school, reparaties en verzekeringen voor jouw mobiele devices. Wil je meer informatie over een leenlaptop of ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op. Haal alles uit het onderwijs met Smart2scool voor leenlaptops & meer.

Smart2scool ondersteunt het onderwijs

Benieuwd wat we voor jouw onderwijs kunnen betekenen?

Kom met ons in contact

    * verplichte velden

    Willem Schuil

    Willem Schuil

    Heeft u vragen of persoonlijk advies nodig?

    telefoon06 53327004 mailwillem.p.schuil@smart2scool.nl