Wat zijn mijn mogelijkheden?

MacBook leasen

Gaat de interesse van jouw onderwijsinstelling uit naar een MacBook leasen? Geen probleem. Smart2Scool regelt het voor je. Ons aanbod doelt zich op een zo klein mogelijke onderwijsonderbreking. Dit doen we zodat alle leerlingen weer zo aan de slag kunnen met hun school en/of studie. Je kunt niet alleen bij Smart2Scool terecht voor het huren van een laptop, maar wij bieden meer. Wij stropen ook graag onze mouwen voor jou op als het gaat om het kopen of verzekeren van een laptop, iPad of andere device. Met ons inzichtelijke serviceportaal kan jouw onderwijsinstelling te allen tijde op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen. Een MacBook is een effectief leermiddel voor leerlingen/studenten en daarom is het belangrijk dat scholieren bij schade bijvoorbeeld de laptop niet lang hoeven te missen. Bekijk snel wat we voor jou kunnen betekenen.

Macbook leasen
Profiteer van jouw voordeel!

Voordelen van een MacBook leasen

Wist je dat er veel voordelen ermee gepaard gaan als jouw onderwijsinstelling ervoor kiest om een MacBook te leasen? Allereerst biedt een MacBook krachtigere prestaties dan dat een Chromebook dat doet! Dit is natuurlijk erg handig voor het maken van huiswerk voor school. Daarnaast kunnen scholieren gebruikmaken van vele programma’s en apps die ook offline te gebruiken zijn. Ideaal als studenten in de trein of op een andere plek zonder internetverbinding willen werken. Verder biedt een MacBook veel vrijheid in het downloaden en installeren van programma’s. Onze laptops beschikken over een grote opslag, waardoor er dus veel ruimte is om apps te downloaden. Het laatste bijkomend voordeel van het huren van MacBook is het feit dat de school geen grote aankoop hoeft te doen. Je betaalt een aantal keer een maandelijks bedrag.

MacBook leasen school
Aandacht voor jouw wensen

Eigen verantwoordelijkheid

Naast de opgenoemde voordelen zijn er ook er bij het leasen van een MacBook een aantal mindere punten. Bij het huren van een laptop is de school zelf verantwoordelijk voor het uitvoeren van updates en de virusscanner. Aangezien scholieren zelf in bezit zijn van de laptop, moeten zij deze handelingen zelf uitvoeren. Daarnaast heeft een MacBook een kortere batterijduur na verloop van tijd. Mocht dit voor jouw school problemen veroorzaken, dan kun je te allen tijde een van onze experts raadplegen. Wij besteden veel aandacht aan jouw wensen en eisen!

Kind blij door keuze leasen laptop
Contact

Maak kennis met ons!

Een MacBook ondersteunt leerlingen en docenten binnen het onderwijs. Als jouw onderwijsinstelling ervoor kiest om een MacBook te leasen, dan worden de lessen interactief gemaakt en kunnen scholieren eenvoudig vakken en aantekeningen online bijhouden. Smart2Scool ondersteunt de ontwikkeling van de jongste en oudere studenten! Wil je meer informatie of een op maat gemaakte offerte? Schroom dan niet en bekijk onze mogelijkheden.

Meer informatie over de beste laptop kopen voor school?

Vraag vrijblijvend een brochure aan

    * verplichte velden