Leasen, verzekeren & repareren

Lease laptop scholen

Laptops en andere mobiele apparaten zijn onmisbare hulpmiddelen geworden binnen het onderwijs. Een goedkope en effectieve manier om in te spelen op de digitalisering, is een lease laptop voor scholen. Door voor lease te kiezen, krijg je niet te maken met hoge aanschafkosten voor apparaten die na verloop van tijd alleen maar achteruitgaan in snelheid en functionaliteit. Lease laptop scholen kun je gemakkelijk aanbieden aan studenten, die vervolgens een vergoeding aan de school betalen. Aan het eind van de leaseperiode kunnen de laptops alsnog worden overgenomen of vervangen door nieuwe modellen. Smart2scool biedt een compleet leasepakket aan met aanvullende verzekeringen en reparaties. Lees nu alles over de voordelen van een lease laptop.

Lease laptop scholen
Beheer alle apparaten in één geïntegreerde omgeving

Leaseprogramma scholen

Zoals gezegd zien we al geruime tijd een toename in het aantal laptops in het onderwijs en dat is niet zomaar. Lease laptop scholen maakt interactieve lessen mogelijk, waarbij leerlingen directe toegang hebben tot digitale leermiddelen zoals relevante informatie en educatieve apps, om huiswerk en opdrachten effectief uit te voeren. Een leaseprogramma voor scholen biedt daarnaast de ideale oplossing, om de kosten binnen de perken te houden en meteen een aanvullende verzekering aan te gaan. Zo loop je als school minimaal risico en kan de kwaliteit van het onderwijs aanzienlijk worden verbeterd. Met ons leaseprogramma scholen kun je alle apparaten gemakkelijk op afstand in één geïntegreerde omgeving beheren. Meer weten? Neem contact op!

Selecteer de juiste laptop

Soorten lease laptop scholen

Bij Smart2scool hebben we een beperkt aanbod aan lease laptop scholen voor je samengesteld. Zoek je een laptop met uitstekende functies? Dan heb je bij ons de keuze uit een MacBook, Chromebook of Windows-laptop. Voordat je kiest voor ons leaseprogramma scholen, is het belangrijk om te bepalen door wie en waarvoor de laptops worden gebruikt. Onze apparaten hebben ieder unieke eigenschappen, welke geschikt zijn voor verschillende toepassingen.

Een Chromebook functioneert bijvoorbeeld alleen optimaal, wanneer deze toegang heeft tot het internet en de cloud (om bestanden op te slaan). Dit is echter wel een duurzame keuze, met een zuinige batterij die het gemakkelijk een hele schooldag volhoudt. Een MacBook of Windows-laptop maakt daarentegen gebruik van krachtige software, die perfect geschikt is om zware taken uit te voeren. Werken met meerdere intensieve apps of foto- en videobewerking, vormt dan ook geen probleem voor deze lease laptop scholen. Bovendien bieden deze apparaten meer dan genoeg opslagruimte. Vraag jij je af welke apparaten je het beste kunt leasen voor jouw onderwijsinstelling? Schakel ons in voor advies en krijg inzicht in het totale kostenplaatje.

Volledige ontzorging

Smart2scool biedt een totaaloplossing

Wij zijn er om jouw onderwijsinstelling volledig te ontzorgen op het gebied van digitale devices. Zo kun je niet alleen de nieuwste laptops leasen of huren voor jouw studenten en medewerkers, maar deze ook meteen verzekeren. Gaat een device onverhoopt kapot? Meld de schade dan via ons online serviceportaal en wij verzorgen de reparatie/vervanging, ook wanneer er geen verzekering is afgesloten. Samen zorgen we ervoor dat het leerproces zo kort mogelijk wordt onderbroken. Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw school? Benader één van onze specialisten.

Digitaliseer het onderwijs

Voor alle sectoren & devices

Bij Smart2school ben je op de juiste plek, om jouw instelling van mobiele apparaten te voorzien. Lease laptop scholen? Dan zit je goed! Wij kunnen laptops, tablets en Chromebooks leveren aan het basis-, voortgezet- en beroepsonderwijs. Meer weten over de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op. We zijn er om het onderwijs verder te helpen met lease laptop scholen.

Benieuwd wat we voor jouw onderwijs kunnen betekenen?

Kom met ons in contact

    * verplichte velden

    Willem Schuil

    Willem Schuil

    Heeft u vragen of persoonlijk advies nodig?

    telefoon06 53327004 mailwillem.p.schuil@smart2scool.nl