Schadebehandelingen, reparaties & verzekeringen

Laptop abonnement school

Tijdens educatieve lessen wordt er steeds meer gebruikgemaakt van mobiele devices zoals een laptop, tablet of Chromebook. De aanschafwaarde van dit soort apparaten ligt hoog en daarom doe je er verstandig aan om voor een laptop abonnement school te kiezen. In eerste instantie is het belangrijk om te bepalen waar de apparaten voor worden ingezet, want niet ieder device is even geschikt voor dezelfde doeleinden. Bij Smart2school kun je terecht voor een laptop abonnement school, om het onderwijs op jouw instelling op effectieve wijze te digitaliseren. Of je nou MacBooks, iPads of Windows-laptops wilt inzetten, wij helpen je bij het selecteren van de juiste devices en de perfecte implementatie ervan. Lees nu alles over de mogelijkheden voor een schoollaptop abonnement.

laptop abonnement school
Vermijd hoge aanschafkosten

Waarom een schoollaptop abonnement?

Van basisscholen tot aan universiteiten, schoollaptops maken interactieve lessen mogelijk en brengen veel gemakken zich mee. Leerlingen en studenten hebben namelijk directe toegang tot leermiddelen zoals educatieve apps en allerlei informatie, om te oefenen met opdrachten en de stof op een goede manier eigen te maken. Een schoollaptop abonnement biedt daarbij een oplossing, om hoge aanschafkosten te vermijden en de kosten te spreiden over een bepaalde periode.

Aan het einde van het laptop abonnement school kunnen de laptops worden vervangen door nieuwere modellen of geheel worden overgenomen. Sluit jouw instelling ook nog een verzekering bij ons af? Dan loop je minimaal risico en zijn de devices altijd goed beschermd. Bij Smart2scool profiteer je van een compleet schoollaptop abonnement dat de optimale prestaties van jouw devices en het onderwijs garandeert.

Smart2scool ondersteunt het onderwijs met totaaloplossing
Alles onder één dak

Geïntegreerde omgeving voor beheer op afstand

Bij Smart2scool maken we het mogelijk om al jouw laptops en andere devices of afstand te beheren in een geïntegreerde omgeving. Voor het laptop abonnement school beheer werken we met Apple Schoolmanager en Microsoft Intune, zodat je de devices van jouw medewerkers en leerlingen op afstand kunt configureren en beheren. Verleen toegang tot educatieve apps en behoud de controle over gevoelige gegevens en instellingen. Kies je voor een laptop abonnement school? Dan bieden wij ook verzekeringen en reparaties aan. In ons serviceportaal regel je alles snel en zelf, van reparatieaanvragen tot het complete beheer van de laptops. Zo biedt dit systeem te allen tijde een duidelijk overzicht van de situatie op jouw instelling en heb je bij Smart2school alles onder één dak.

Schoollaptop abonnement
Digitaliseer het onderwijs

Sluit een laptop abonnement school af bij Smart2school

Smart2school ondersteunt het onderwijs met een totaaloplossing voor digitale devices. Voor snelle reparaties, verzekeringen met uitstekende garanties en de beste schoollaptops, helpen wij je graag verder om de kwaliteit van de lessen op jouw instelling te verbeteren. Profiteer van de unieke voordelen en sluit nu een laptop abonnement school bij ons af. Heb je nog vragen of wil je meer informatie over een laptop abonnement voor jouw school? Twijfel niet langer en neem contact op met onze specialisten. We staan voor je klaar met gericht advies en vertellen je graag meer over de kosten en mogelijkheden voor jouw instelling.

Benieuwd wat we voor jouw onderwijsinstelling kunnen betekenen?

Kom met ons in contact

    * verplichte velden

    Willem Schuil

    Willem Schuil

    Heeft u vragen of persoonlijk advies nodig?

    telefoon06 53327004 mailwillem.p.schuil@smart2scool.nl