Reparaties, schadebehandelingen en verzekeringen

MacBook verzekeren

Is jouw onderwijsinstelling op zoek naar een MacBook voor school met een goede verzekering? Zowel voor MacBooks als het verzekeren ervan ben je bij Smart2Scool aan het juiste adres. Onze verzekeringen zijn erop gericht om de onderwijsonderbreking zo kort mogelijk te houden. Dit doen we aan de hand van een snelle afhandeling van garantie en schade zodat jij en jouw leerlingen weer zo snel mogelijk aan de slag kunnen.

Aan de hand van een inzichtelijk serviceportaal kun je de voortgang van het schadetraject eenvoudig volgen en blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Een laptop zoals een MacBook is een effectief leermiddel voor leerlingen en het is daarom belangrijk dat leerlingen deze bij schade niet lang hoeven te missen. Door de MacBook te verzekeren bij Smart2Scool voorkomt jouw onderwijsinstelling dit.

MacBook verzekeren bij Smart2Scool
Neem geen risico

Uitgebreide dekking

Door een MacBook te verzekeren bij Smart2Scool is deze in de meeste gevallen gedekt bij schade en diefstal. Met onze uitgebreide dekking worden namelijk alle onvoorziene schades gedekt. Denk hierbij aan het per ongeluk laten vallen van de MacBook en vochtschade. Bij diefstal is de school ook verzekerd, hier zitten echter wel voorwaarden aan. Zo moet er bij diefstal bewijs zijn van inbraak of sprake van afname onder geweld of bedreiging.

De MacBooks zijn ook verzekerd bij transport, dit is ideaal voor studenten die met de MacBook in hun rugtas naar school moeten fietsen. Vlak na de aankoop wordt de meeste schade nog gedekt door de fabrieksgarantie, maar zodra deze voorbij is neemt de verzekering alles over. Het verzekeren van een MacBook bij Smart2Scool zorgt er dus voor dat de school bij alle onverwachte gebeurtenissen van buitenaf, die leiden tot schade, gedekt is en alles vergoed wordt.

Macbook verzekeren om zeker te zijn van een vervangend model bij schade
Afschrijving, vergoeding en eigen risico

Voorwaarden en afspraken

Bij het verzekeren van een MacBook komen de nodige afspraken en voorwaarden kijken. Hierbij kun je denken aan afschrijvingen, eigen risico en vergoedingen. De afschrijvingen voor een MacBook zijn te vinden in de polisvoorwaarden. Daarnaast komt er bij het melden van schade ook altijd eigen risico kijken. Hoe hoog dit eigen risico is, hangt af van de staat en daarmee de waarde van de MacBook. Ook het eigen risico is te vinden in de polisvoorwaarden, daarom is het erg belangrijk om deze altijd goed door te nemen. Bij ons ontvangt de school vergoedingen in natura, dit wil zeggen dat de student bij schade of diefstal een apparaat ontvangt dat gelijkwaardig is aan de eerdere MacBook. De laptop of MacBook betrouwbaar en veilig verzekeren doen scholen dus bij Smart2Scool.

Voorkom ellende door uw MacBook te verzekeren
Laptop gestolen verzekering
Zekerheid voor uw MacBook

MacBook particulier verzekeren?

Bent u particulier en wilt u uw laptop laten verzekeren? Dat kan bij QSX Insurance, de verzekeringsdivisie van onze organisatie. Achter QSX Insurance zitten dezelfde eigenaren en medewerkers als Smart2Scool. Met QSX Insurance maken wij onze verzekeringen en diensten ook beschikbaar voor particulieren. Al 40 jaar zetten wij ons in voor de Nederlandse zakelijke en consumentenmarkt met de focus op het verzekeren en repareren van mobiele telefoon en computerapparatuur. Wilt u uw privéapparaten laten verzekeren? Ga dan dus naar QSX Insurance!

MacBook particulier verzekeren
Stel al je vragen!

Macbook verzekeren?

Wil jouw onderwijsinstellingen de Macbook of de MacBooks van leerlingen verzekeren? Vraag dan hieronder een geheel vrijblijvende offerte aan, dan gaan wij graag voor je aan de slag. Vragen over de voorwaarden of dekkingen? Neem dan gerust contact met ons op, dan helpen wij je graag verder. Of het nu gaat om de basisschool of het voortgezet onderwijs, wij worden graag jouw partner.

Smart2Scool

Verzekeringsaanvraagformulier

    Verzekering aanvragen voor *

    * verplichte velden