Zekerheid in de toekomst

Laptop gestolen verzekering

Uw laptop gestolen en uw verzekering? Laptops zijn vaak erg duur, waardoor het kwijtraken of stukmaken ervan resulteert in ontzettend veel weggegooid geld. Daarnaast is er ook immateriële schade, omdat u misschien gevoelige of belangrijke informatie op uw laptop had staan.  Daarom raadt Smart2Scool sowieso aan om zoveel mogelijk in de Cloud te werken, zodat studenten altijd nog bij hun bestanden kunnen in het geval van diefstal. Maar wellicht nog wel belangrijker, is het om voor (gestolen) laptops in het onderwijs een verzekering af te sluiten. Smart2Scool is dé specialist in repareren en verzekeren van online devices in het onderwijs!

Verzekering afsluiten voor gestolen laptop
Hoe werkt het?

Verzekering voor gestolen laptop

Laptop gestolen en nu een verzekering afsluiten? Door een verzekering af te sluiten bij Smart2Scool voorkomt u als onderwijsinstelling in de toekomst weer zonder lege handen te staan. Wij zien wél graag enig bewijs, voor we de vergoeding uitkeren. Dat kunnen bijvoorbeeld sporen van inbraak zijn, maar ook van afname onder intimidatie of geweld. Lees voor alle details de polisvoorwaarden goed door. Als uw onderwijsinstelling recht heeft op vergoeding, geschiedt deze in natura. Dat wil zeggen dat de laptop die gestolen is, door onze verzekering wordt vervangen voor een gelijkwaardig model. Deze krijgt u dan zo snel mogelijk opgestuurd.

Uiteraard kunt u niet alleen uw gestolen laptop bij ons verzekeren, maar ook andere devices, zoals tablets en Chromebooks. Bovendien dekt de verzekering naast diefstal allerlei andere schaden, waaronder valschade en vochtschade.

Laptop gestolen verzekering
Laptop gestolen verzekering
Eigen laptop verzekeren

Als parcticulier je laptop verzekeren

Bent u particulier en wilt u uw nog niet gestolen laptop laten verzekeren? Dat kan bij QSX Insurance, de verzekeringsdivisie van onze organisatie. Achter QSX Insurance zitten dezelfde eigenaren en medewerkers als Smart2Scool. Met QSX Insurance maken wij onze verzekeringen en diensten ook beschikbaar voor particulieren. Al 40 jaar zetten wij ons in voor de Nederlandse zakelijke en consumentenmarkt met de focus op het verzekeren en repareren van mobiele telefoon en computerapparatuur. Wilt u uw privéapparaten laten verzekeren tegen diefstal? Ga dan dus naar QSX Insurance!

Laptop verzekeren
Wat kun je doen?

Tips tegen diefstal

Het zou helemaal prettig zijn als u geen verzekering voor een gestolen laptop zou hoéven afsluiten. Buiten het feit dat we het desalniettemin aanraden, hebben we wel een aantal tips om de kans op diefstal te verkleinen.

Wanneer een laptop wordt gestolen onder druk, geweld of intimidatie, kunt u helaas weinig aan de situatie veranderen. Maar nemen scholieren de laptop mee naar school? Dan is dat een ander verhaal. Zorg ervoor dat studenten hun laptop in hun tas stoppen als ze deze niet gebruiken en dat ze nooit de ruimte verlaten waar hun laptop zich bevindt, zonder dat er bekenden in de buurt zijn. Ook thuis kan diefstal voorkomen worden, door de kans op inbraak te verkleinen. Informeer studenten bijvoorbeeld om geen adreslabel aan hun sleutelbos te hangen en om geen hulpmiddelen rondom hun huis of school te laten staan, die het inbrekers makkelijker maken om in te breken. Benieuwd naar meer tips? Politie Nederland zette er ook een aantal tips om woninginbraak te voorkomen op een rij.

Laptop gestolen verzekering
Laptop gestolen - verzekering

Vragen over laptop gestolen verzekering?

Kortom: zoekt u een verzekering voor een (gestolen) laptop van een scholier en heeft u nog wat vragen over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op of vul het formulier hieronder in. Ons team staat klaar om al uw vragen te beantwoorden!

Verzekering aanvragen

Vul je gegevens hier in

    Verzekering aanvragen voor *

    * verplichte velden