Smart2Scool helpt

Laptop laten vallen verzekering

Heeft een scholier een laptop laten vallen? Smart2Scool zorgt ervoor dat zij zo snel mogelijk weer aan de slag kunnen. Wij zijn er voor scholen, leveranciers en ouders en leerlingen. Een ongeluk zit immers in een klein hoekje. Verzeker jezelf van zorgeloos gebruik van digitale devices. Heeft iemand een laptop laten vallen? Met onze verzekering heeft jouw onderwijsinstelling niets te vrezen. Wij bieden de verzekering voor het laten vallen van een laptop aan met een brede dekking. Zo hoef je geen nachten wakker te liggen wanneer iemand een laptop heeft laten vallen en je een verzekering hebt. Veel digitale devices beschikken tegenwoordig over een fabrieksgarantie. De verzekering voor het laten vallen van een laptop neemt deze over. Ga voor zorgeloos gebruik van de laptop, tablet of Chromebook en sluit een verzekering voor laptop laten vallen af.

Samen kijken naar laptopverzekering door laten vallen
Voordelen verzekering Smart2Scool

Razendsnelle en adequate herstelservice

Smart2Scool helpt zo snel mogelijk als de laptop is gevallen en je een verzekering hebt. De wachttijd bij een reparatie is gemiddeld drie dagen. Jouw studenten kunnen dus binnen afzienbare tijd weer aan de slag middels een verzekering voor een laptop laten vallen. Bij Smart2Scool maken wij gebruik van de combinatie van adequate herstelservice én verzekering. Binnen de brede dekking van de verzekering valt onder andere brandschade, vocht- en waterschade en zelfs diefstal. Het mooie aan de verzekering voor laptop laten vallen is dat de dekking op basis van de nieuwwaarde wordt berekend. Een uitgebreide beschrijving vind je in de polisvoorwaarden voor de verzekering laptop laten vallen.

Digitale devices zijn niet meer weg te denken uit het onderwijs. Bij Smart2Scool is de verzekering voor het laten vallen van een laptop overzichtelijk. Wij hanteren een online serviceportaal. Hiermee is eenvoudig te zien welk device bij welke leerling hoort. Moet jouw onderwijsinstelling een beroep doen op onze service omdat er een laptop is gevallen? Het hele serviceproces is inzichtelijk gemaakt via het serviceportaal.

Zoekend naar verzekering voor laptop bij schade
Laptop gestolen verzekering
Particuliere laptop

Uw eigen laptop verzekeren

Bent u particulier en wilt u uw laptop laten verzekeren? Dat kan bij QSX Insurance, de verzekeringsdivisie van onze organisatie. Achter QSX Insurance zitten dezelfde eigenaren en medewerkers als Smart2Scool. Met QSX Insurance maken wij onze verzekeringen en diensten ook beschikbaar voor particulieren. Al 40 jaar zetten wij ons in voor de Nederlandse zakelijke en consumentenmarkt met de focus op het verzekeren en repareren van mobiele telefoon en computerapparatuur. Wilt u uw privéapparaten laten verzekeren? Ga dan dus naar QSX Insurance!

Particuliere laptop verzekeren
Van basis- tot beroepsonderwijs

Voor jong en oud

Op de basisschool komen leerlingen al in aanraking met mobiele devices zoals tablets. Op deze leeftijd is de kans groot dat digitale devices vallen, ergens tegenaan stoten of omvallen. De verzekeringen van Smart2Scool zorgen ervoor dat basisscholen digitale apparaten kunnen blijven gebruiken. De onderwijsinstelling hoeft namelijk niet iedere keer een nieuwe laptop of tablet aan te schaffen als een leerling deze laat vallen. Wij kunnen ons voorstellen dat daar simpelweg geen budget voor is. Met de verzekering voor het laten vallen van een laptop ben je zeker van reparatie of vervanging van het apparaat. Smart2Scool zorgt ervoor dat het gebruik van digitale devices in het onderwijs toegankelijk blijft.

Ook na de basisschool is een verzekering voor een laptop laten de moeite waard. In het voortgezet onderwijs is het gebruik van digitale apparaten vaste kost. Voor deze doelgroep hebben wij verschillende mogelijkheden. De leerlingen kunnen een device laten verzekeren tijdens aanschaf via de school of leverancier. Maar ook als de leerlingen al devices hebben kan de verzekering laptop laten vallen afgesloten worden.

Kind blij door keuze leasen laptop
Wij helpen je verder

Contact laptop laten vallen verzekering

Het kan ook jou gebeuren; een laptop laten vallen. Of je nu een verzekering hebt of niet, Smart2Scool komt met een oplossing. De verzekering biedt kwalitatieve schadebehandelingen en reparaties. Het enige wat jij hoeft te doen, is een label plakken en wij regelen de rest. Naast goed en kwalitatief is onze service dus ook zeer uitgebreid. Ook zonder een laptop laten vallen verzekering kan jouw onderwijsinstelling bij ons terecht voor reparaties. Wij helpen je graag verder en bieden ons vakkundige reparatienetwerk aan. Neem gerust contact met ons op.

Heeft u een verzekering voor laptop laten vallen nodig?

Vraag vrijblijvend een brochure aan

    * verplichte velden