Laptop verzekeren school
Verzekering afsluiten

Laptop scherm kapot verzekering

Is het laptop scherm kapot van een van jouw studenten? De verzekering van Smart2Scool beschermt jouw leerlingen vrijwel altijd tegen schade en diefstal. Onze uitgebreide dekking dekt alle onverwachte schade. Ook als een student per ongeluk zijn of haar laptop laat vallen of deze beschadigd raakt door vocht. Diefstal is ook verzekerd, onder bepaalde voorwaarden. Zo moet er bij diefstal sprake zijn van bewijs van inbraak of gewelddadige of intimiderende afname. Een laptop wordt ook geleverd met een transportverzekering. Dit is perfect voor studenten die hun laptop in hun rugzak moeten stoppen en naar school moeten fietsen. Direct na aankoop valt de meeste schade onder de fabrieksgarantie, waarna de verzekering alles dekt. Door de laptop van jouw studenten te verzekeren met een Smart2Scool laptop scherm kapot verzekering kunnen onverwachte externe gebeurtenissen die schade veroorzaken, gecompenseerd worden. Mocht er een laptop scherm kapot gaan, dan biedt een goede verzekering van Smart2Scool uitkomst!

laptop scherm kapot verzekering meisje
Geen problemen

Uitgebreide dekking

Het huidige laptop scherm van studenten is nog niet kapot, maar als school ben je natuurlijk preventief op zoek bent naar een laptop scherm kapot verzekering. Verstandig! Is er al wel een scherm kapot en wil je gelijk een nieuwe laptop aanschaffen? Ook deze biedt Smart2Scool aan. Met de laptops van Smart2Scool worden alle bestanden op de Cloud opgeslagen. De Smart2Scool laptop is dan ook zeker een effectief leermiddel voor iedere opleiding. Het is verstandig om de laptop te verzekeren, zodat deze blijft werken en het vervangende apparaat altijd gegarandeerd is. Er komen een aantal belangrijke kosten en vergoedingen bij de laptop scherm kapot verzekering kijken. Zoals:

  • De afschrijvingen

Bij tablets is er geen afschrijving van toepassing. Bij laptops staat vermeld in de voorwaarden wat de afschrijving is. Lees deze voorwaarden daarom goed door.

  • Het eigen risico

Op de schademelding wordt een inhouding toegepast. Het bedrag van de aftrek is afhankelijk van de waarde van het apparaat. De hoogte van de aftrek staat vermeld in de polistabel.

  • Een vergoeding

De vergoeding is in natura. Dit gebeurt in de vorm van een laptop die vergelijkbaar is met de vorige laptop. Wanneer het scherm van een laptop dus kapot is, ontvangt de leerling van de verzekering een vergelijkbaar model.

laptop scherm kapot verzekering
Wie zijn wij

Over Smart2Scool

Smart2Scool is al meer dan 15 jaar op de markt om onderwijsinstellingen en aanbieders van digitale apparaten te ondersteunen. Dit doen we met behulp van professionele en financieel stabiele verzekeringsmaatschappijen, zodat verzekerden zich geen zorgen hoeven te maken: Smart2Scool en verzekeringsmaatschappijen garanderen het hele jaar door de beste service. We zijn dus niet alleen verantwoordelijk voor verzekering van een kapot laptop scherm!

 

laptop scherm kapot verzekering Smart2Scool
Laptop gestolen verzekering
Verzekering particuliere laptop

Uw eigen laptop verzekeren

Bent u particulier en wilt u uw laptop laten verzekeren tegen scherm schade? Dat kan bij QSX Insurance, de verzekeringsdivisie van onze organisatie. Achter QSX Insurance zitten dezelfde eigenaren en medewerkers als Smart2Scool. Met QSX Insurance maken wij onze verzekeringen en diensten ook beschikbaar voor particulieren. Al 40 jaar zetten wij ons in voor de Nederlandse zakelijke en consumentenmarkt met de focus op het verzekeren en repareren van mobiele telefoon en computerapparatuur. Wilt u uw privéapparaten laten verzekeren? Ga dan dus naar QSX Insurance!

Particuliere laptop verzekeren
Contact

Verzekering voor kapot laptop scherm

Is er een scherm kapot en overweegt u als school een verzekering of een nieuwe laptop? Neem dan gerust contact op of vul het formulier hieronder in. Smart2School zorgt ervoor dat alle laptops zijn verzekerd tegen scherm schade.

Verzekering aanvragen

Aanvraagformulier

    Verzekering aanvragen voor *

    * verplichte velden