Steeds meer online

Laptop verzekeren student

Wil je een laptop verzekeren voor een student of meerdere studenten binnen je onderwijsinstelling? Dat kan! De verzekeringen bij Smart2Scool zijn erop gericht om de onderwijsonderbreking zo kort mogelijk te laten zijn door snelle afhandeling van schade en garantie. In ons online serviceportaal maken wij het gehele serviceproces inzichtelijk. Zo kunnen scholen op elk moment de status van het schadeherstel bekijken. Het beheer van de registratie en administratie wordt met het serviceportaal uit handen genomen van de desbetreffende onderwijsinstelling, zodat jullie geen hinder ervaren van de administratieve ‘rompslomp’.

Laptop verzekeren student voor op school
Het risico

Uitgebreide dekking voor laptop verzekeren als student

In de meeste gevallen dekt de uitgebreide dekking de schade van diverse devices. Met de uitgebreide dekking worden alle onvoorziene schades gedekt. Dus mocht een laptop of tablet per ongeluk vallen, dan zijn studenten hiervoor verzekerd, net als bij diefstal of vochtschade. Let wel op dat er in het geval van diefstal sporen van braak aanwezig moeten zijn of dat er sprake moet zijn van afname onder geweld of bedreiging.

Alle devices zijn ook tijdens het transport ervan, bijvoorbeeld van en naar de campus, verzekerd. Dus een laptop laten verzekeren is in het geval van een student erg verstandig. Zodra de standaard fabrieksgarantie verlopen is, neemt de verzekering het risico over. Het risico wordt dan wel gezien als schade en mocht hier sprake van zijn, wordt het eigen risico van toepassing. Hierbij worden alle buitenkomende en onverwachte gebeurtenissen die leiden tot schade vergoed.

Laptop verzekeren voor student en leerling
De voorwaarden

Afschrijving, vergoeding en eigen risico

Op de tablets van Smart2Scool wordt niet afgeschreven. Op de laptops schrijven we in de eerste twee jaar niet af. Pas vanaf het derde jaar is de afschrijving op een laptop 20% en in het vierde jaar is dit 30% van de nieuwprijs. Naast een afschrijving is er bij Smart2Scool ook sprake van een vergoeding. Deze vergoeding geschiedt in natura. Dit gebeurt in de vorm van een gelijkwaardig model als het verzekerde object. Tot slot is er ook nog eigen risico van toepassing. Zodra er schade gemeld wordt, treedt deze in werking. Bij apparaten tot €600,- is een eigen risico van €50,- van toepassing. Voor apparaten vanaf €600,- is een eigen risico van €75,- van toepassing. Dus wil je voor een student een laptop verzekeren? Dan heb je hier alvast een kijkje in de voorwaarden.

Laptop verzekeren voor studenten bij Smart2scool
Laptop gestolen verzekering
Eigen laptop verzekeren

Particuliere laptop verzekeren

Bent u particulier en wilt u uw laptop laten verzekeren? Dat kan bij QSX Insurance, de verzekeringsdivisie van onze organisatie. Achter QSX Insurance zitten dezelfde eigenaren en medewerkers als Smart2Scool. Met QSX Insurance maken wij onze verzekeringen en diensten ook beschikbaar voor particulieren. Al 40 jaar zetten wij ons in voor de Nederlandse zakelijke en consumentenmarkt met de focus op het verzekeren en repareren van mobiele telefoon en computerapparatuur. Wilt u uw privéapparaten laten verzekeren? Ga dan dus naar QSX Insurance!

Particuliere laptop verzekeren
Stel je vragen!

Meer informatie over laptop verzekeren als student?

Wil je meer informatie over een laptop verzekeren voor een student? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen! Ook voor vragen kun je bij ons terecht. Onze medewerkers staan je graag te woord!

Meer informatie over laptopverzekeringen voor studenten?

Vraag vrijblijvend een brochure aan

    * verplichte velden