Alles digitaal bij de hand

Laptopverzekering scholieren

Een laptop is voor scholieren een efficiënt en effectief leermiddel. Een laptop biedt eindeloze mogelijkheden voor scholieren in het onderwijs. Wij bieden een totaaloplossing met verzekeringen voor laptops. Ben je op zoek naar een betrouwbare partner die je voorziet van een laptopverzekering voor scholieren? Dan ben je bij Smart2Scool aan het juiste adres. Wij bieden een laptopverzekering aan scholieren aan die de onderwijsonderbreking zo kort mogelijk houdt. De laptops worden bij ons verzekerd tegen diverse soorten schade: valschade, brandschade en diefstal. Daarnaast dekken wij ook schade bij onverwachte gebeurtenissen, zoals tijdens het vervoeren van de laptop.

Laptopverzekering scholieren
Ervaren in laptopverzekeringen

Over Smart2Scool

Smart2Scool staat al meer dan 15 jaar in de markt om het onderwijs van digitale devices te voorzien. Dit doen wij met behulp van een professionele verzekeraar, hierdoor hoef je je nooit zorgen te maken gedurende tijd dat je klant ben van ons. Daarnaast bieden wij je een topservice gedurende de hele schooltijd voor jouw scholieren. Wij kunnen je ook verder helpen, wanneer je bijvoorbeeld nog geen laptopverzekering hebt afgesloten voor de scholieren.

 

Over Smart2Scool
De procedure

Jouw laptop verzekeren op school

Het verzekeren van een laptop bij ons ziet er als volgt uit. Wij zullen bij schade de afhandeling van het eigen risico direct via iDeal bij de verzekerde of eindgebruiker in rekening brengen. De kosten voor het eigen risico bedragen €75,-. Wanneer de laptop kapot is of vergoed moet worden, ontvangt de student een gelijkwaardige laptop als de verzekerde laptop. Daarnaast bedraagt de afschrijving bij ons het eerste en tweede jaar helemaal niets. In het derde jaar ontvang je pas een afschrijving van 20% en in het vierde jaar ontvang je een afschrijving van 30% van de totale nieuwprijs. Wij bieden ook een dekkingsperiode van 4 jaar aan voor het afsluiten van een laptopverzekering voor scholieren. Twijfel je nog over het verzekeren van de laptop van jouw scholieren? Neem dan gerust contact met ons op en wij helpen je graag verder.

Jouw laptop verzekeren
Laptop gestolen verzekering
Particuliere verzekering

Particuliere laptop verzekeren

Bent u particulier en wilt u uw laptop laten verzekeren? Dat kan bij QSX Insurance, de verzekeringsdivisie van onze organisatie. Achter QSX Insurance zitten dezelfde eigenaren en medewerkers als Smart2Scool. Met QSX Insurance maken wij onze verzekeringen en diensten ook beschikbaar voor particulieren. Al 40 jaar zetten wij ons in voor de Nederlandse zakelijke en consumentenmarkt met de focus op het verzekeren en repareren van mobiele telefoon en computerapparatuur. Wilt u uw privéapparaten laten verzekeren? Ga dan dus naar QSX Insurance!

Particuliere laptop verzekeren
Energiezuinig en ruime keuze

De voordelen van laptops op school

Laptops in het onderwijs brengen verschillende voordelen met zich mee. Wij hebben een aantal voordelen voor je op een rij gezet. Laptops zijn een energiezuinige keuze, de batterij van onze laptops gaan in het onderwijs gemakkelijk een hele dag mee. Dit is perfect voor scholieren met een lange schooldag. Daarnaast bieden wij diverse besturingssystemen aan. Zo kun je kiezen uit een Macbook of een Windows-laptop. Heb je vragen over de verschillen? Wij helpen je graag verder. Ben je naast de aanschaf van de laptop ook nog op zoek naar een laptopverzekering voor jouw scholieren? Onze adviseurs helpen je dan graag verder met het kiezen van de best passende laptopverzekering.

Voordelen laptops op school
Wij helpen je verder

Contact laptopverzekering scholieren

Functioneert een laptop niet meer naar behoren of overweeg je een laptopverzekering aan te schaffen voor jouw scholieren? Neem dan gerust contact met ons op. Heb je vragen over de aanschaf van een nieuwe laptop als onderwijsinstelling? Onze experts helpen hier graag verder mee. Wij kunnen een offerte opmaken, zodat je kunt zien welke laptops het beste bij jouw onderwijsinstelling passen.

Meer informatie over laptops in het onderwijs?

Vrijblijvend brochure aanvragen

    * verplichte velden