Aanschaffen, verzekeren & repareren

Duurzame laptop scholen

Op de weg naar een digitaliserend onderwijs en een duurzame wereld, worden er steeds strengere eisen gesteld aan de producten die wij in het dagelijks leven gebruiken. Dit geeft scholen dan ook reden om een duurzame laptop te selecteren, die studenten kunnen gebruiken om de lessen te volgen. Boeken en schriften worden namelijk steeds meer vervangen door duurzame laptops, tablets en andere mobiele apparaten. Zo maken kinderen de lesstof op een interactieve wijze eigen en hebben leerkrachten minder “offline” materiaal nodig om goed les te kunnen geven. Met duurzame laptops kunnen scholen verduurzamen en de kwaliteit van het onderwijs verbeteren. Dus overweegt jouw onderwijsinstelling de overstap te maken? Smart2scool helpt je graag verder!

duurzame laptop scholen
Selecteer de juiste laptop

Duurzame laptop voor het onderwijs

In het onderwijs zijn mobiele apparaten zoals Chromebooks, iPads en laptops tegenwoordig niet meer weg te denken. Educatieve apps, lesmateriaal en gehele lessen worden allemaal beschikbaar gesteld in een omgeving die scholieren maar al te goed kennen, namelijk een online omgeving. In deze vertrouwde omgeving voelen leerlingen zich van jongs af aan al thuis, waardoor het alleen maar voordelen biedt. Het enige wat nog wel eens lastig kan zijn, is het vinden van een duurzame laptop die aan alle eisen voldoet. Daarom helpen wij je graag bij het selecteren van de juiste laptop.

 

Bij Smart2scool hebben we genoeg duurzame laptop scholen die jouw leerlingen en medewerkers perfect ondersteunen in hun werkzaamheden. Zo kunnen wij je voorzien in laptops die van gerecyclede materialen zijn gemaakt of gemakkelijk kunnen worden hergebruikt. Wij leveren onder andere MacBooks, Chromebooks en andere Windows-laptops die een lange levensduur hebben en energiezuinig zijn. Je kunt ervoor kiezen om een laptop aan te schaffen of voordelig te leasen met aanvullende verzekering. Wij ondersteunen het digitaliserende onderwijs en bieden een totaaloplossing voor leerlingen en scholen.

De belangrijkste eigenschappen

Een MacBook, Chromebook of Windows-laptop?

Er zijn genoeg aspecten om rekening mee te houden, wanneer je naar een duurzame laptop zoekt. Waarvoor en hoe wordt de laptop gebruikt? Wat zijn belangrijke eigenschappen? Dit zijn essentiële afwegingen, waar wij je graag bij helpen om de beste schoollaptop in 2024 te vinden. Over het algemeen gaat er een sterke voorkeur uit naar MacBooks met het keurmerk EPEAT, die zeer milieuvriendelijk zijn maar ook behoorlijke kosten met zich meebrengen. Dankzij de extreem goede prestaties en lange batterijduur worden ze veel gebruikt in onderwijsinstellingen. Heb je liever een zuinige, duurzame laptop met soortgelijke eigenschappen die een stuk goedkoper is? Dan kom je terecht bij een Chromebook. Dit device functioneert echter op lichte software, wat hem minder geschikt maakt voor zwaardere opdrachten. Daarentegen leveren wij ook genoeg milieuvriendelijke Windows-laptops met optimale prestaties. Vraag ons om advies!

duurzame laptop Smart2scool
Snelle afhandeling van schade & garantie

Duurzame laptop scholen verzekeren

Laptops zijn kwetsbare apparaten die snel schade kunnen oplopen of worden gestolen. Daarom is het belangrijk om een goede verzekering af te sluiten, zodat je zeker weet dat alles goed wordt geregeld. Bij Smart2school reken je op een snelle afhandeling van schade, garantie én reparaties. Je hebt altijd inzicht tot de stand van zaken in ons online serviceportaal. Is er een duurzame laptop toe aan reparatie? Dan maak je gebruik van onze adequate herstelservice. Met onze uitgebreide dekking wordt de schade in veel gevallen volledig gedekt. Bovendien hoeft het onderwijs nooit lang stil te staan door de inzet van leendevices. Dus wil je gelijk een goede verzekering regelen voor jouw duurzame laptop scholen? Zoek niet verder dan Smart2scool!

Smart2scool duurzame laptop verzekeren
Digitaliseer het onderwijs

Kom in contact met Smart2scool

Wil je meer weten over duurzame laptops voor jouw onderwijsinstelling of heb je nog vragen? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Wij kunnen alles voor je regelen en helpen je graag verder met het digitaliseren van jouw onderwijs. Met onze kennis en ervaring weten we altijd een geschikte (totaal)oplossing te vinden. Klaar voor de toekomst met duurzame laptops?

Benieuwd wat we voor jouw onderwijs kunnen betekenen?

Kom met ons in contact

    * verplichte velden

    Willem Schuil

    Willem Schuil

    Heeft u vragen of persoonlijk advies nodig?

    telefoon06 53327004 mailwillem.p.schuil@smart2scool.nl