Steeds meer online

Beste Chromebook voor school

Digitaal lesgeven en studeren is actueler dan ooit. Een laptop is erg handig op school of tijdens het studeren. Chromebooks zijn bijzondere laptops waarbij vrijwel alles online gebeurt. Onze devices zijn licht in gewicht en de batterij gaat lang mee. Ideaal dus om in het onderwijs te gebruiken. Ben je op zoek naar de beste Chromebook voor school? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Naast een Chromebook bieden we ook een verzekering aan. Met onze Chromebook heb je altijd je aantekeningen, digitale lesmateriaal en ondersteunende programma’s bij de hand. Oftewel: praktisch alles wat je nodig hebt voor je lessen en colleges. Wil jij je schoolwerk netjes bijhouden? Vraag naar meer informatie of bestel direct de beste Chromebook voor school!

Zoeken naar laptopverzekering
Moderne digitale onderwijs

Voor elk onderwijs een Chromebook

Een Chromebook sluit aan op het moderne digitale onderwijs. Al het lesmateriaal, al je aantekeningen en alle programma’s staan online. Ideaal voor basisonderwijs, voortgezet onderwijs en beroepsonderwijs. Op het basisonderwijs krijgen de scholieren steeds meer mee van de belangrijker wordende digitale wereld. Van jongs af aan leren zij om te gaan met mobiele devices. Dit is de reden dat zij steeds meer digitaal en interactief ondersteund worden in het onderwijs. Op het voortgezet onderwijs wordt het lesmateriaal alsmaar interactiever. De batterij van Chromebooks gaat lang mee en de laptop is licht in gewicht, dus ideaal voor in je schooltas. Daarom is een Chromebook ook de beste optie voor een middelbare school. Aantekeningen en opnames van de les worden steeds toegankelijker tijdens de colleges. Daarom ondersteunt een Chromebook ook het beroepsonderwijs. Ongeacht welk onderwijs je volgt, bij ons bestel je de beste Chromebook voor school!

Beste chromebook voor school kinderen
Wij dekken de schade

Verzekering beste Chromebook voor school

Bij Smart2Scool bestel je niet alleen de beste Chromebook voor school, maar wij regelen ook een verzekering en schadeafhandeling voor je. Op jouw Chromebook wordt het eerste en tweede jaar niets afgeschreven. In het derde jaar wordt 20% en in het vierde jaar 30% van de nieuwprijs afgeschreven. Voor de beste Chromebook voor school bedraagt het eigen risico €75,-. Bij schade wordt de afhandeling direct via iDeal verrekend. Je ontvangt een device dat gelijkwaardig is aan jouw verzekerde Chromebook wanneer deze vergoed moet worden. Wij regelen meer dan alleen een Chromebook, zo ben je bij ons ook op de juiste plek voor de beste laptops voor middelbare school. Maak snel kennis met het aanvullende aanbod van Smart2Scool!

Schade bij beste chromebook voor school
Neem contact met ons op

Haal nu de beste Chromebook voor school

Wil je de beste Chromebook voor school bestellen, wil je meer weten over onze andere devices of ben je benieuwd naar onze mogelijkheden? Schroom dan niet en neem vrijblijvend contact met ons op. Wij voorzien je graag van informatie over ons aanbod. Smart2Scool is jouw betrouwbare partner in het digitaliseren van onderwijs.

Meer informatie over de beste Chromebook voor school?

Vraag vrijblijvend een brochure aan

    * verplichte velden