Steeds meer online

Beste Chromebook voor school

Digitaal lesgeven en studeren is actueler dan ooit. Een Chromebook is erg handig op school of tijdens het studeren. Bij een Chromebook gebeurt vrijwel alles online. Onze devices zijn licht in gewicht en de batterij gaat lang mee. Ideaal dus om in het onderwijs te gebruiken. Ben je op zoek naar de beste Chromebook voor school? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Naast een Chromebook bieden we ook een verzekering aan. Met onze Chromebook hebben jouw studenten en leerlingen altijd hun aantekeningen, digitale lesmateriaal en ondersteunende programma’s bij de hand. Oftewel: praktisch alles wat zij nodig hebben voor lessen en colleges. Vind jij het ook belangrijk dat jouw leerlingen schoolwerk netjes bijhouden? Vraag naar meer informatie of bestel direct de beste Chromebook voor school!

Beste chromebook voor school
Moderne digitale onderwijs

Voor elk onderwijs een Chromebook

Een Chromebook sluit aan op het moderne digitale onderwijs. Al het lesmateriaal, alle aantekeningen en alle programma’s staan online. Ideaal voor basisonderwijs, voortgezet onderwijs en beroepsonderwijs. Op het basisonderwijs krijgen de scholieren steeds meer mee van de belangrijker wordende digitale wereld. Van jongs af aan leren zij om te gaan met mobiele devices. Dit is de reden dat zij steeds meer digitaal en interactief ondersteund worden in het onderwijs. Op het voortgezet onderwijs wordt het lesmateriaal alsmaar interactiever. De batterij gaat lang mee en de Chromebook zelf is licht in gewicht: ideaal dus voor in de schooltas. Daarom is een Chromebook ook de beste optie voor een middelbare school. Aantekeningen en opnames van de les worden steeds toegankelijker tijdens de colleges. Daarom ondersteunt een Chromebook ook het beroepsonderwijs. Ongeacht de onderwijsinstelling, bij ons bestel je de beste Chromebook voor school!

Beste chromebook voor school kinderen
Wij dekken de schade

Verzekering beste Chromebook voor school

Bij Smart2Scool bestel je niet alleen de beste Chromebook voor school, wij regelen ook een verzekering en schadeafhandeling voor je. Op een Chromebook wordt het eerste en tweede jaar niets afgeschreven. In het derde jaar wordt 20% en in het vierde jaar 30% van de nieuwprijs afgeschreven. Voor de beste Chromebook voor school bedraagt het eigen risico €75,-. Bij schade wordt de afhandeling direct via iDeal verrekend. Scholieren ontvangen een device dat gelijkwaardig is aan hun verzekerde Chromebook wanneer deze vergoed moet worden. Wij regelen meer dan alleen een Chromebook, zo ben je bij ons ook op de juiste plek voor de beste andere devices voor onderwijsinstellingen. Maak snel kennis met het aanvullende aanbod van Smart2Scool!

Schade bij beste chromebook voor school
Neem contact met ons op

Haal nu de beste Chromebook voor school

Wil je de beste Chromebook voor jouw school bestellen, wil je meer weten over onze andere devices of ben je benieuwd naar onze mogelijkheden? Schroom dan niet en neem vrijblijvend contact met ons op. Wij voorzien je graag van informatie over ons aanbod. Smart2Scool is jouw betrouwbare partner in het digitaliseren van onderwijs.

Meer informatie over de beste Chromebook voor school?

Vraag vrijblijvend een brochure aan

    * verplichte velden