Steeds meer online

Scherm chromebook kapot

Is het scherm van de Chromebook van een van jouw studenten kapot? Is jouw school verzekerd of wil je juist uit preventie een verzekering nemen? De verzekering van Smart2Scool wil het leerproces van de student zo kort mogelijk onderbreken. Het apparaat is verzekerd tegen brandschade, diefstal, vochtschade, val- en stootschade, ofwel schade door onverwachte externe gebeurtenissen. Laptops kunnen ook verzekerd worden voor reizen. Gaat de student vaak op de fiets? Mocht het scherm van de Chromebook dan kapot gaan, dan is de laptop ook onderweg verzekerd met de verzekering van Smart2Scool!

Moderne digitale onderwijs

Nieuwe laptop?

Het scherm van de Chromebook is kapot. Wil je dan nieuwe, verzekerde laptops bij Smart2Scool aanschaffen, maar weet je nog niet welke? Wij helpen je bij de keuze. Misschien wel het belangrijkste onderdeel van de laptop is de opslagruimte. Het is natuurlijk nodig dat onze laptops veel opslagruimte hebben. De leerlingen zullen waarschijnlijk aantekeningen maken op de laptop, maar ook verschillende apps downloaden. Hier is dan ook meer dan genoeg opslagruimte voor. Ook kunnen op de laptop bestanden opgeslagen worden, omdat de laptop over een harde schijf beschikt. Daarnaast kunnen bestanden online in de Cloud bewaard worden. De laptops van Smart2Scool zijn dan ook zeker een effectief leermiddel voor het onderwijs. Om ervoor te zorgen dat ze functioneel blijven en de school altijd verzekerd is van een vervangend device, is de verzekering van de laptops dus handig.

Beste chromebook voor school kinderen
Wij dekken de schade

Verzekeringsvoorwaarden scherm Chromebook kapot

Het scherm van een Chromebook van een leerling is kapot. Wat nu? De laptopverzekering van Smart2Scool wordt geleverd met de nodige contracten en voorwaarden. Je kunt denken aan afschrijvingen, eigen risico en teruggaven. De laptopafschrijving staat vermeld in de verzekeringsvoorwaarden. Daarnaast is er altijd een aftrek bij het melden van schade. De hoogte van deze aftrek is afhankelijk van de conditie en de huidige waarde van de Chromebook. Aftrekposten vind je ook onder verzekeringsvoorwaarden, dus het is erg belangrijk om deze altijd goed door te lezen. Bij ons profiteren scholen van alle natura. Dit betekent dat de student bij schade of diefstal een apparaat krijgt dat gelijkwaardig is aan de eerdere Chromebook. Met Smart2Scool verzekeren scholen laptops of Chromebooks veilig en zeker!

Schade bij beste chromebook voor school
Laptop gestolen verzekering
Zekerheid bij ongevallen

Particuliere laptop verzekeren

Bent u particulier en wilt u uw laptop laten verzekeren? Dat kan bij QSX Insurance, de verzekeringsdivisie van onze organisatie. Achter QSX Insurance zitten dezelfde eigenaren en medewerkers als Smart2Scool. Met QSX Insurance maken wij onze verzekeringen en diensten ook beschikbaar voor particulieren. Al 40 jaar zetten wij ons in voor de Nederlandse zakelijke en consumentenmarkt met de focus op het verzekeren en repareren van mobiele telefoon en computerapparatuur. Wilt u uw privéapparaten laten verzekeren? Ga dan dus naar QSX Insurance!

Particuliere laptop verzekeren
Neem contact met ons op

Contact scherm chromebook kapot

Geïnteresseerd in de verzekering van Smart2Scool? Wil jouw onderwijsinstelling een nieuwe laptop aanschaffen, omdat het schermvan een andere Chromebook kapot is? Neem dan contact met ons op of vul het onderstaande formulier in. Dan helpen we je graag verder!

Meer informatie over de beste Chromebook voor school?

Vraag vrijblijvend een brochure aan

    * verplichte velden