Actueler dan ooit

Digitaal lesgeven

Digitalisering in het onderwijs is een feit. Dit is een hele verandering ten opzichte van vroeger. Digitaal lesgeven is dé manier om scholieren voor te bereiden op de digitale toekomst waar ze ongetwijfeld, tijdens hun school of werk, mee te maken krijgen. Smart2Scool heeft verschillende devices in haar assortiment. Daarmee bieden wij ondersteuning aan de digitalisering in het onderwijs. Wij hebben tablets, Macbooks, Chromebooks en Windows-laptops. Deze devices zijn in te zetten in alle soorten onderwijs. Ben je op zoek naar materiaal ter ondersteuning van het digitale onderwijs? Smart2Scool is jouw ideale partner voor mobiele devices tijdens het lesgeven.

Ga ook digitaal lesgeven
Profiteer van de digitalisering

Voordelen van digitaal lesgeven

In het onderwijs zijn momenteel veel veranderingen gaande. De belangrijkste verandering is digitalisering van het onderwijs. Veel scholieren krijgen te maken met de transitie van offline naar online lesgeven. Digitaal lesgeven is voor velen wennen, maar het heeft ook voordelen. Hieronder staan een aantal op een rijtje:

  • Alles op één plek
  • Goede voorbereiding op de toekomst
  • Minder kosten
  • Laagdrempelige communicatie

Bij digitaal lesgeven horen natuurlijk ook digitale leermiddelen. Met de mobiele devices van Smart2Scool kunnen onderwijsinstellingen profiteren van deze voordelen. De tablets en laptops zijn functioneel, kunnen on- en offline gebruikt worden, hebben een goede batterij en verschillende besturingssystemen. Ideaal om te gebruiken bij digitaal lesgeven. Wil je meer informatie over ons aanbod? Geen probleem. Wij vertellen je graag meer over onze mogelijkheden.

De voordelen van digitaal lesgeven
Wat biedt digitaal lesgeven nog meer?

Meerwaarde van digitale tools

Digitaal lesgeven biedt meerdere opties. Er zijn programma’s op de mobiele devices die tijdens het lesgeven ingezet kunnen worden. Met andere apps kunnen scholieren zelf aan de slag. Elke app heeft zo zijn voordelen. De programma’s waarmee je tijdens school quizjes, wedstrijden, verkiezingen en dergelijke kunt houden, verhogen vooral de betrokkenheid. Denk aan Kahoot, Quizlet en Edueto. Ideaal voor interactie met scholieren. Via zo’n programma doet iedereen mee, blijft de stof beter hangen en komt de feedback beter over. Deze meerdere opties en programma’s zijn functioneel in het basisonderwijs, voortgezet onderwijs en beroepsonderwijs. Zoals je merkt, zorgt digitaal lesgeven voor hoge betrokkenheid en interactiviteit. De tablets en laptops van Smart2Scool zet je in om deze meerwaarde te creëren.

Verhoog de betrokkenheid met digitaal lesgeven
Vragen?

Contact Smart2Scool over digitaal lesgeven

Wil je jouw scholieren voorbereiden op de toekomst en daarbij meer digitaal lesgeven? Wij helpen je. Bij Smart2Scool bieden we ondersteuning bij de digitalisering van het onderwijs. Heb je nog vragen over diverse devices die in het digitale onderwijs ingezet kunnen worden? Neem gerust contact met ons op. We maken graag kennis en bespreken samen de diverse mogelijkheden. Bekijk wat we voor je kunnen betekenen en des te eerder profiteer je van de voordelen.

Meer informatie over mobiele devices?

Vraag vrijblijvend een brochure aan

    * verplichte velden