Voor elk online onderwijs

Digitale leermiddelen in het onderwijs

De digitalisering van het onderwijs is een feit. Hierdoor zijn er steeds meer digitale leermiddelen voor het onderwijs op de markt. Maar hoe maak je een goede keuze voor nieuwe online leermiddelen? En waar is dat materiaal te vinden? Bij Smart2Scool ben je aan het juiste adres. Wij adviseren je om eerst naar het integrale leermiddelenpakket van de school te kijken voordat je nieuw digitaal lesmateriaal raadpleegt. Het digitale onderwijs moet natuurlijk wel aansluitend en aanvullend op het huidige lesmateriaal zijn. Samen met ons advies kunnen wij je voorzien van middelen in het online onderwijs. Ben je benieuwd naar onze mogelijkheden? Bekijk dan ons aanbod of neem contact met ons op.

Digitale leermiddelen in het onderwijs
Efficiënt doelen bereiken

Leerbehoeften digitale leermiddelen in het onderwijs

Het is belangrijk dat het leermateriaal aansluit bij de leerbehoeften van de leerlingen. Wat hierbij helpt, is het denken en werken vanuit leerdoelen. Een docent weet welke doelen een leerling moet behalen. Hieraan kun je gepersonaliseerde digitale leermiddelen koppelen. De methode van het papieren schoolboek zorgt voor een goede basis waaraan je online aspecten kunt toevoegen. Dit zorgt voor variatie, waardoor er meer aandacht wordt besteed aan de leerdoelen en de leerlingen passend lesmateriaal krijgen. Door dit in te zetten, werk je effectief aan de leerdoelen van de desbetreffende leerling. Smart2Scool besteedt veel aandacht aan de ontwikkeling van leerlingen. Wij leveren graag onze bijdrage in het behalen van leerdoelen. Onze tablets, Macbooks, Chromebooks en Windows-laptops bieden de mogelijkheid om digitale leermiddelen in het onderwijs te koppelen aan het papieren boek. Zo sluit het digitale lesmateriaal perfect aan op de leerdoelen en het offline onderwijs.

Voordelen Digitale leermiddelen in het onderwijs
De digitalisering van het onderwijs

Digitaal lesmateriaal in het onderwijs

Er worden steeds vaker digitale leermiddelen in het onderwijs gebruikt, zelfs op de basisschool. De offline wereld verandert steeds meer in de online wereld en het onderwijs past zich hierop aan. Van jongs af aan komen kinderen al in aanmerking met online aspecten. Dit wordt ook ingezet in het onderwijs om hen voor te bereiden op hun online toekomst. Het digitale lesgeven bevat vele facetten. Dat kunnen leerboeken, maar ook educatieve spellen, video’s of opdrachten zijn. Door dit in het onderwijs in te zetten, krijgen deze leermiddelen een creatieve, communicatieve en encyclopedische functie. Wij moedigen het digitale onderwijs aan!

Digitaal lesmateriaal
Zowel de middelen als het papierwerk in één

Digitale leermiddelen verzekeren bij Smart2Scool

Digitale leermiddelen van Smart2Scool bieden meer voordelen dan alleen het juiste device zelf. Wij zorgen ervoor dat jij je geen zorgen hoeft te maken over schade, verzekeringen, reparatie of schade. Bij Smart2Scool kun je eenvoudig de laptops, tablets en Chromebooks van jouw studenten verzekeren. Met onze verzekeringen zorgen wij voor een tijdelijke vervanging van jouw kapotte device, zodat studenten nooit zonder (één van) onze digitale leermiddelen zit tijdens de les of een college.

Wij zorgen direct voor een (tijdelijke) vervanging

Schade aan jouw digitale leermiddelen?

Daarnaast kun je als schoolinstelling eenvoudig schade melden, zodra (één van) jullie leerlingen schade heeft/hebben aan hun digitale leermiddelen. Door middel van schade melden en onze verzekering sturen wij direct een (tijdelijk) vervangend device naar jullie op. Op deze manier hoeven jullie leerlingen nooit zonder devices de lessen te volgen en kan jouw schoolinstelling maximaal gebruik blijven maken van het digitale lesmateriaal.

Heb je vragen?

Meer informatie over digitaal leren in het onderwijs?

Wil je jouw leerlingen voorbereiden op hun online toekomst en daarbij digitale leermiddelen inzetten? Smart2Scool helpt je. Wij bieden onze devices aan ter ondersteuning van het online lesgeven. Mocht je nog vragen hebben over de diverse devices die in het onderwijs ingezet kunnen worden, neem dan gerust contact met ons op. We maken kennis, bespreken samen de mogelijkheden en bekijken wat we voor je kunnen betekenen.

Digitale leermiddelen inzetten?

Vraag nu jouw offerte aan

    * verplichte velden

    Yvonne profielfoto

    Yvonne Geijs

    Digitale leermiddelen inzetten?

    telefoon06-29532910 mailyvonne.geijs@smart2scool.nl