Laptop voor school voor beter onderwijs
Kies voor Smart2Scool

Laptop leasen student

Wil jij graag laptops voor jouw studenten leasen / huren?

Smart2Scool verzorgt laptop lease voor studenten van scholen. Dat betekent dat jij, als school, laptops kunt kopen of leasen bij Smart2Scool, om vervolgens de laptop te leasen áán een student.

Het leasen van een laptop voor jouw studenten kent twee belangrijke voordelen ten opzichte van het kopen. Voor de hand liggend is het financiële voordeel van laptop lease. Je betaalt natuurlijk een stuk minder voor laptops die je huurt, dan voor laptops die je koopt. Daarnaast kun je een laptop voor een student leasen als je een tijdelijk tekort aan laptops hebt. Zo ben je niet in één klap overbodige kosten kwijt.

We leggen graag alles uit over laptop leasen student!

Stel je vraag
Laptop leasen / huren student

Soorten laptops

Wij bieden scholen een ruim assortiment aan laptops ter lease aan hun studenten. Een duurzame keuze is bijvoorbeeld een Chromebook; zuinig door een batterij die lang meegaat. Jouw studenten hoeven zodoende niet overal beschikking te hebben tot een stopcontact, stekkerdoos of ander oplaadpunt. Windows laptops van het merk Microsoft en MacBooks van het merk Apple kunnen daarentegen een stuk krachtigere software aan. Je kunt zowel een Macbook leasen aan jouw student, als een Macbook Pro leasen aan jouw student.

Zou je graag advies willen over het soort laptop dat je aan studenten moet leasen? Neem dan contact met ons op. We vertellen je er graag meer over! Je kunt ook onze blog over de beste schoollaptops van 2024 lezen, die we schreven om scholen te informeren.

Macbook leasen aan studenten
Voordelen op een rij

Voordelen laptop leasen voor een student

Op het moment dat wij een (of meerdere) laptop(s) aan een school hebben verkocht of verhuurd, is het aan de school wat het ermee doet. In de praktijk zien we veel scholen de laptops weer leasen aan hun studenten. De student betaalt dan een x-bedrag aan de school en mag gedurende die periode de laptop gebruiken.

Studenten die de laptop huren genieten van een aantal voordelen. Een student kan na een laptop te leasen makkelijk bij alle digitale leermiddelen. Bovendien is een laptop uiterst geschikt om huiswerk op te maken – al zal dat het vak Nederlands beter liggen dan bijvoorbeeld wiskunde. Verder biedt een laptop ook veel vrijheid in het downloaden en installeren van programma’s. De laptops van Smart2Scool hebben een groot geheugen, dus zullen ze niet snel ‘vol’ raken.

Het grootste voordeel van een laptop leasen voor een student zit ‘m echter weer in het financiële plaatje. Zeker de portemonnee van een student (of die van zijn of haar ouders) kan de aanschaf van een laptop vaak merken.

Blije student gebruikt geleasde laptop
Volledige ontzorging

Laptop leasen student verzekering

Als je een laptop wil leasen of huren voor jouw student, kun je bij Smart2Scool ook direct een verzekering afsluiten. Wij ontzorgen scholen immers graag van A tot Z – en zo indirect de studenten. De premie die een school betaalt voor is afhankelijk van de aanschafwaarde van de laptop die je ter lease aan studenten aanbiedt.

Studenten leasen laptop
Vraag informatie op

Meer info over laptop huren student?

Bij Smart2Scool ben je op de juiste plek als je een laptop wil leasen voor studenten. Studenten kunnen op hun beurt weer een laptop huren bij jouw school of onderwijsinstelling! Van Macbook Pro leasen aan een student tot aan een Windows laptop huren aan een student inclusief verzekering: het kan bij Smart2Scool.

Heb je meer informatie nodig over een laptop huren voor studenten of wil je een op maat gemaakte offerte? Neem dan gerust contact met ons op! Wij staan voor je klaar.

Laptop leasen aan student?

Vraag vrijblijvend een brochure aan

    * verplichte velden