Verzekering bij Smart2Scool

Waterschade laptop verzekering

Smart2Scool is de redder in nood voor onderwijsinstellingen. Het is ook jou vast al eens overkomen of je hebt het in je omgeving gehoord – waterschade aan een digitaal device. Dat kan ook bij de devices binnen jouw school voorkomen. Geen zorgen, Smart2Scool biedt in dat geval een verzekering aan voor waterschade aan laptops. Onze verzekeringen hebben een zeer brede dekking. Zo kan iedere leerling of student zo snel mogelijk weer aan het werk na onverwachte waterschade. Wij zijn er voor scholen, ouders en leerlingen en voor leveranciers.

Waterschade laptop verzekering
Onmisbaar in het onderwijs

Digitale devices en onderwijs

Met de snelle online ontwikkelingen krijgt het onderwijs een nieuwe dimensie. Digitaal lesmateriaal is op de middelbare en basisschool onmisbaar. Leerlingen leren vaardigheden aan die ze later nodig zullen hebben. Het gebruik van digitale devices maakt het ook makkelijker om spelletjes en multimedia te gebruiken in het leerproces. Dit maakt het onderwijs zeer divers en nog leuker voor iedereen. Docenten kunnen klassikaal het lesmateriaal behandelen, maar het ook in de digitale vorm gieten. Voor iedere leerling is het werken met een digitale device een feestje. Leerlingen die visueel zijn ingesteld kunnen baat hebben bij de multimedia van digitaal lesmateriaal. Heeft een leerling moeite met de lesstof? Digitale lesstof geeft de mogelijkheid tot educatieve spelletjes die het leerproces positief stimuleren.

Waterschade laptop verzekering onderwijs
Geen zorgen

Ongelukje? Waterschade laptop verzekering!

Digitale devices zijn steeds beter bestand tegen een stootje. Jammer genoeg gooit een flinke plens water vaak roet in het eten. Eén onhandige beweging of een schrikreactie en daar gaat de drinkbeker met water over je laptop. Het water sijpelt door het toetsenbord heen en de laptop doet helemaal niets meer. Als docent maak je je zorgen – dit soort ongelukjes zijn niet geheel te voorkomen. Wat betekent dat voor digitale devices in het onderwijs? Stop! Geen zorgen. Waterschade aan de laptop is zo opgelost met een verzekering van Smart2Scool.

Verzeker waterschade aan een laptop en geniet van onze uitmuntende service. Bij Smart2Scool bieden wij een herstelservice waarmee de leerling binnen drie dagen weer een laptop tot zijn beschikking heeft. Onze brede dekking maakt de verzekering voor waterschade aan de laptop zeer voordelig. Veel scholen zijn jullie al voorgegaan. Een waterschade laptop verzekering sluit je af bij Smart2Scool!

Waterschade laptop verzekering Smart2Scool
Volledige ontzorging

Verzekering voor meer dan waterschade laptop

De waterschade verzekering laptop van Smart2School beschermt jouw school ook tegen andere onaangename verrassingen. Schade kan ook ontstaan bij het laten vallen van een laptop. Verzekering? Dan kun je rustig ademhalen. Het vallen, stoten en omvallen van de digitale devices is ook gedekt met de verzekering van Smart2Scool. Is er een ongenode gast de school binnengekomen en is er sprake van diefstal? Als de situatie voldoet aan de voorwaarden van de verzekering leveren wij gewoon een vervangend apparaat. Met een verzekering van Smart2School kunnen jouw leerlingen te allen tijde gebruik maken van hun laptop.

Laptop waterschade herstelservice
Laptop gestolen verzekering
Waterschade verzekeren

Particuliere laptop verzekeren

Bent u particulier en wilt u uw laptop laten verzekeren? Dat kan bij QSX Insurance, de verzekeringsdivisie van onze organisatie. Achter QSX Insurance zitten dezelfde eigenaren en medewerkers als Smart2Scool. Met QSX Insurance maken wij onze verzekeringen en diensten ook beschikbaar voor particulieren. Al 40 jaar zetten wij ons in voor de Nederlandse zakelijke en consumentenmarkt met de focus op het verzekeren en repareren van mobiele telefoon en computerapparatuur. Wilt u uw privéapparaten laten verzekeren? Ga dan dus naar QSX Insurance!

Particuliere laptop verzekeren
Wij helpen verder

Direct een waterschade laptop verzekering afsluiten?

Bij waterschade aan de laptop biedt een verzekering bescherming. Smart2Scool is er voor jouw onderwijsinstelling met een uitgebreide herstelservice. In een oogwenk ligt er een vervangend model voor de leerling. De wachttijd van gemiddeld drie dagen vliegt voorbij. Zo zorgen wij ervoor dat de leerling snel weer aan de slag kan. Geen verzekering voor waterschade laptop bij ons afgesloten? Neem direct contact op en vraag naar de mogelijkheden. Smart2Scool heeft altijd een oplossing voor een laptop met waterschade!

Verzekering voor waterschade laptop nodig?

Vraag vrijblijvend een brochure aan

    * verplichte velden